Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

RNS Low BNS 5.0 czy jest PL MENU ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,czy któryś z kolegów byłby uprzejmy i opisał mi krok po kroku procedurę spolszczenia menu do tego radia.Wiem ,że sprawa aktualizacji mapy jest sprawą beznadziejną w tym modelu-dlatego chciałbym przynajmniej rodzimy język menu.

Opublikowano

Do tego niema spolszczenia (darmowego)

Opublikowano

koszt spolszczenia tego g... to koszt porównywalny z drugą navi więc nieopłacalne

Opublikowano
  • Autor

Są oferty za 250 zł,ale miałem nadzieję że procedura jest podobna do nowszych radyjek.

Opublikowano

Procedura moze i nie jest trudna ale brak SW

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Procedura moze i nie jest trudna ale brak SW

Hej

Ja spolszczyłem za 150 zł

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam kłopot, mianowicie z pozoru prosta sprawa przyprawila mnie o zawrót glowy, gdy przyszło wgrać pl menu do navi. Po zaladowaniu cd i SW Download soft zaktualizował się z 2001 na 2005r. Jednak menu po tej operacji dalej nie jest pl (komendy nawigującej kobity też nie). Jakiś gościu pisał gdzieś/kiedyś że trzeba zmianić kodowanie licznika za pomocą vag. Bardzo proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję za udzielone wskazówki.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeśli czyta ci płytę z mapą PL to w ustawieniach wybierz język angielski (metryczny) i powinien polski głos zatrybić.

Opublikowano

Jeśli czyta ci płytę z mapą PL to w ustawieniach wybierz język angielski (metryczny) i powinien polski głos zatrybić.

Czyta mapę PL, ale nie widziałem opcji zmiany na angielski - auto ma włoskie pochodzenie - gdzie się to zmienia? Z góry dziękuję za podpowiedź.

Opublikowano

W menu nawigacji zmieniasz język nawigacji oczywiście.

Resztę komunikatów czyli np.spalona żarówka to już zmiana poprzez VAGa, do wyboru kilka języków (polskiego brak).

Opublikowano

Dobra jutro biore translator i spróbuje znaleźć to. Tymczasem dziękuję i miłej nocki.

Opublikowano

W menu navi szukaj słowa "lingua"

Opublikowano

Dzięki Fido. Sprawa załatwiona, ale żeby kobietka prowadziła w polskim języku trzeba bylo zmienić język w liczniku na angielski za pomocą VAG.

Jeszcze raz dziękuję za udzieloną pomoc.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich,

Mam kłopot, mianowicie z pozoru prosta sprawa przyprawila mnie o zawrót glowy, gdy przyszło wgrać pl menu do navi. Po zaladowaniu cd i SW Download soft zaktualizował się z 2001 na 2005r. Jednak menu po tej operacji dalej nie jest pl (komendy nawigującej kobity też nie). Jakiś gościu pisał gdzieś/kiedyś że trzeba zmianić kodowanie licznika za pomocą vag. Bardzo proszę o pomoc i z góry serdecznie dziękuję za udzielone wskazówki.

Pozdrawiam.

[quote name="czyzor"

Witam wszystkich,

Pozdrawiam.

Czy mógłbyś przybliżyć temat samej płyty z Navi. Gdzie ją zdobyłeś i jak zaktualizowałem mapy. Próbuje zdobyć płytę od pewnego czasu i cisza jak makiem zasiał.

Opublikowano

Poszło PW

Opublikowano
[quote name="czyzor"

Witam wszystkich,

Pozdrawiam.

Czy mógłbyś przybliżyć temat samej płyty z Navi. Gdzie ją zdobyłeś i jak zaktualizowałem mapy. Próbuje zdobyć płytę od pewnego czasu i cisza jak makiem zasiał.

tez szukam i nic :(

Edytowane przez redbullek

Opublikowano

Edit.

Zobaczyłem że pisałeś w sprawie BNS 5 a tu jest temat o BNS 4,2

Wysłałem PW ale to nie są pliki do twojej navi.

Edytowane przez Fido

Opublikowano

Fido czy ta informacja jest do mnie czy do "czyzora" /?/

Dostałem opis na priv i próbowałem szczęścia - bezskutecznie ;-(

Może da się jednak coś z tym zrobić ???

Opublikowano

Nie, do redbullek.

Co masz na myśli "coś z tym zrobić " ?

Opublikowano

Gdzie?