Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tapicerstwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Spory ten rabat :decayed:

:decayed:

Nitroo nie mogę Ci wiadomości wysłać, w ten wekend panna ma urodziny więc odpada a w niedziele chciałem wkońcu się wybrać do wrocka i was poznać, przyszły wekend jak najbardziej bo siedze na L4 do sierpnia:decayed:

Opublikowano

Następny weekend też mi bardziej pasuje. W takim razie zapraszamy na spota i się dokładnie ustawimy :wink: swoją drogą Kolega spawa też plastiki, jakby ktoś potrzebował.

Opublikowano

Kolego ,a dało by się przeprowadzić taką akcję żeby wpaść do Ciebie i dostać obszycie kiery 3 ramiennej 'od ręki' .możesz sobie to jakoś przygotować wcześniej żeby został tylko montaż,bo nie wiem jak to wygląda.

Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

wygląda to tak, że dostaniesz moją kierownice a ja wezmę twoją obszyje Ci i sie wymienimy potem;)

Opublikowano
Ligowa sprawa paniczu, jakbym miał wysyłać fotel do Raggi to mnie zjadły koszty transportu :D Mów mnie prezes, Kiera + ręczny + gałka + mieszek do aczy oraz boczek skórzany w Recarosie. Viela za to?

Kiera 3 ramiona?Ręczny jest już w skórze? Recaro jaki kolor?

---------- Post dopisany at 13:47 ---------- Poprzedni post napisany at 13:45 ----------

derma,skaj-30zł, skóra 50.

a masz gładką granatową? perforowana jest ekstra, ale kierę mam zwykłą, to nie będzie pasować inna niż gładka skóra...

skaj mam, skóre mogę mieć

Skóra czarna, kiera 3 ramiona i wszystko inne w skórze. Alcantarą też obszywasz?

Tak alcantarą a raczej jej imitacją obszyje wszystko poza kierownicą, kiera 150,galka 40,mieszek50,reczny30,fotel skora 140z barwieniem. Razem 410 jak pisałem że dla swoich rabat to wychodzi 330 za cały pakiet;)

Miałem na myśli obszycie recarosa w alkantarze :)

Opublikowano
  • Autor

ale że cały fotel na nowo, czy tylko naprawa boczka?

---------- Post dopisany 09-07-2014 at 14:15 ---------- Poprzedni post napisany 08-07-2014 at 09:45 ----------

Dzisiejsze wypociny... :whistling:

słaba jakość bo rozjechałem smartfona autem i czekam na dotyk:facepalm:

---------- Post dopisany at 14:16 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

2014_07_09_078.jpg

Opublikowano

Dochodzą do Ciebie pw? Wstaw swój numer może w tym wątku, bo chciałem się umówić na sobotę :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba kolega zarobiony. Od 3 tygodni nie odpowiada na pw. Chyba zarobiony?

Opublikowano
  • Autor

Witam, cieżko mi przerobić wszystkie zlecenia ponieważ pracuję tylko na nocki od miesiąca.
Na warsztacie Merc w107 i opel diplomat, do tego w uj pojedynczych robót. Od września już będzie luźniej bo kończę wypowiedzenie w pracy.

Kontakt do mnie to 669534396
Nitroo akurat robie mercedesa w niebieskiej skórce więc odkroiłem i schowałem kawałek dla Ciebie.
Piotrzaba, pisz pw możliwe że nie dostałem wiadomości bo nie mam nic od Ciebie w skrzynce

Opublikowano

Nitroo akurat robie mercedesa w niebieskiej skórce więc odkroiłem i schowałem kawałek dla Ciebie.

Ekstra :banan: dzięki za pamięć :hi: Czekam na Twoje luźniejsze terminy - daj znać i działamy.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ile byś liczył za obszycie kierownicy 3-ramiennej skórą ??

Ile za obszycie "boczków" foteli w sensie srodek zostaje w materiale a boki pokryte skórą ?? Ile za materiał i obszycie razem ??
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

witam siemanko wszystkim.. Chodzi mi o cene z twoim materiałem, nićmi itd. (Audi a4 b5 sedan po lifcie) za obszycie skórą żółtą (kolor mogę podesłać) wszystkich 4 boczków na drzwiach, mieszka, podłokietniki oba tył i przód, oraz 4 zagłówki (najlepiej z logo audi) oraz wszystkich siedzeniń kolorem czarno-żółtym musowo z wychaftowaną dużą literką B (moją wybraną czciąnką) na przednich oparciach. Fotele przednie są podgrzewane. To tyle xD Czekam na odpowiedź. cenę chciałbym znać ze skórą i materiałem skóro podobnym. POZDRO WSZYSTKIE A4 z powiatu Trzebnickiego. Do zobaczenia na drodze nr 5 :D

Edytowane przez dawbom93

Opublikowano

Zadzwon do niego. Ostatnio częściej szyje niż jest na forum [emoji6]

Tapniete z HGW 2

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Foty z pracy kolegi w moim wątku o aucie , sufit ogarnięty 1 klasa :kox::jerk:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

4fc0d85b276531137435f57a27a17378.jpg

28032fcc11f9b127c9c1cede1d193cb9.jpg

f850851e9f3ac2fc83360d68a0eb1124.jpg

1ab68716d1352e46908fbc6fbdb89b1a.jpg

187e0cfb9800a6ef8a20acf495778bf2.jpg

320e28edeb099605346cbfa5f72aadd5.jpg

af913eefc2e886c9a709ce9868d9d521.jpg579961fdc630becc11a0cdda9788bbdd.jpg071646ce81ca7d01fbbd482163f25ada.jpgbd71d24d30b26eb8ff0a97f1da0de574.jpgbd6b484e8af94d6fac5a3a3bb00c7b6b.jpg

763ad4a92533506815505547e3c19981.jpg

f6b9b40fcdb23e5efbef1ac2278ad9c4.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć.

I ja przyłączę się do listy zainteresowanych Twoimi usługami. :)

Kupiłem a4 b6 w cabrio. Poprzedni właściciel obszył sobię górną deskę rozdzielczą skurą, ale niestety robił to jakiś partacz ponieważ skóra na desce zaczęła się odklejać, marszczyć i pękać. Niestety koszt wymiany deski jest poza moimi funduszami i szukam kogoś kto w dobrej cenie obszył by mi tą deskę na nowo w czarną skórę.

Powiedz mi ile byś chciał za taką robotę?

Opublikowano

Lepiej do niego dzwoń na kom :)

Opublikowano

A ma ktoś nr. tel. do kozunia13? Albo gdzie mogę znaleźć? :)

Opublikowano

Witam, cieżko mi przerobić wszystkie zlecenia ponieważ pracuję tylko na nocki od miesiąca.

Na warsztacie Merc w107 i opel diplomat, do tego w uj pojedynczych robót. Od września już będzie luźniej bo kończę wypowiedzenie w pracy.

Kontakt do mnie to 669534396

Piotrzaba, pisz pw możliwe że nie dostałem wiadomości bo nie mam nic od Ciebie w skrzynce

Proszę

Opublikowano

Ja dziś byłem u Bartka i jest zawalony robotą. Zostawiłem mu parę rzeczy do roboty także do kolejki koledzy ;-)

wysłane z Commodore 64