danko93 Opublikowano 12 Lipca 2014 Opublikowano 12 Lipca 2014 Witam Przedstawiam wam moją małą Wersja po I lifcie. - Rok 1998 - Przebieg 260tyś - Silnik 1.9 TDI 110 Koników Wyposażenie - el. szyby - klimatronik - podłokietnik - kierownica z Ski. Na te chwilę na srebrnych felgach biedronkach, przyciemnione tylne szyby 70% i przód 25% tylnia szyba czeka na $ żeby przyciemnić ją w zakładzie. Na pokład wpadł podłokietnik, na montaż czeka licznik z chromowanymi ramkami, dekory ala szczotkowanie wkrótce. W planach montaż konsoli 2din + radio, folia carbonowa czarna na maske w drodze z alledrogo, znaczki z tylnej klapy out poza OOOO, przedni na czarno. To jest tyle z wstępnych planów w dalszej częsci planuje fotele skórzane lub jakies kubełki. Mały zestaw do polerki mechanicznej też się znalazł ---------- Post dopisany 12-07-2014 at 23:29 ---------- Poprzedni post napisany 05-07-2014 at 16:50 ---------- Perełka po polerce menzerna fg400 + Megs UC + wosk = ] Dekory srebrne - zdarta ta czarna gumowa powłoka, niebawem elemnty boczków w czarny połysk. Rameczki licznika
miferA4B5 Opublikowano 18 Lipca 2014 Opublikowano 18 Lipca 2014 ja bym wywalił te ledy z przodu modzić, modzić !
danko93 Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Opublikowano 18 Lipca 2014 ja bym wywalił te ledy z przodu modzić, modzić ! Z czasem polecą, halogeny bym chciał ale chyba nie będę ładował halo, tylko kupie okrągłe ledy i wrzucę w miejsce halogenów O.o ?
danko93 Opublikowano 25 Lipca 2014 Autor Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja bym jednak pozostał przy ori halo jeszcze to przemysle, na te chwile projekt audio bedzie ruszał, głosniki tuba wzmacniacz wygłuszenie drzwi. Potem celuje w skórzane fotele i konsola polift
Rekomendowane odpowiedzi