skarabeusz696 Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Witam obserwowałem sobie ostatnio sztange turbiny chodzi płynnie , ale nie odbija do samego końca tzn zatrzymuje się 3-4 mm przed ogranicznikiem. Mam pytanie czy dobrze myślę ze przez to turbo nie ładuje na maxa. Czy po czyszczeniu geometri odczuje różnice ????
POWER-KRIS Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Pod koniec o tym mowa. http://m.youtube.com/watch?v=7v94DGI2h7I
skarabeusz696 Opublikowano 5 Lipca 2014 Autor Opublikowano 5 Lipca 2014 Ale pare miesięcy temu była czyszczona i chodziła w całym zakresie , teraz jak pomogę jej ręcznie:decayed: to oporem , ale pójdzie do końca. Więc jest pewnie do czyszczenia ale pytanie jakie są skutki jazdy z taką geometrią .
radzio93 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Jak sie geometria przycina to zapewne wskakuje auto w tryb awaryjny
skarabeusz696 Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 W piątek poleciał mi 205 i w tryb awaryjny nie wchodzi jedynie słychac turbo tzn nie wyje tylko geometrie jak schodzi z obrotów. Czyszcic ją odrazu czy jazda w takim stanie bedzie jej szkodzi.
Rekomendowane odpowiedzi