michałswd Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Panowie macie moze cos sprawdzonego do 2.0tfsi , znajomy ma u siebie w aucie jednak jak sie okazało zawór "gwizda jak czajnik " a nie syczy Jakiego BOV'a polecacie , Jakies problemy z Ecu przewidujecie ?
xcentriq Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Najlepszy jest zestaw FORGE odrazu z zaworem spustowym. FMFSITAT ciężko trafić w kraju Ja mam sam gwizdek FORGE FMDV14T ale niestety w szufladzie od kilunastu miesięcy, nie miałem czasu założyć. Filmików na Youtube jest sporo, możesz posłuchać jak syczy. A jeśli chodzi o błędy to producent pisze: '''...and results in absolutely no fault codes, no check engine lights, and no detriment to the performance of the vehicle in any way.''
michałswd Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Opublikowano 16 Lipca 2014 Jesli nie masz czasu to mozesz mi go podeslac na testy wie ktos moze cos wiecej o zaworach z koncówka D podobno polecane do tfsi ? czy to tylko bajka bo wszystkie fora tak pisza
xcentriq Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 Jeśli pytasz o oryginalne części z numerem 06h145710 to D jest nowszą wersją G po lewej stara G po prawej nowa D, podobno bardziej wytrzymała. Więcej info na Volkswagen OEM Diverter Valve Upgrade | my-gti.com
michałswd Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Nie chodzi mi o bloow off z końcówka D moglbys jakis link podeslac Moze byc na Pw chyba ze cos porabałem
Rekomendowane odpowiedzi