maciej12312 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 21 godzin temu, radekrp90 napisał: Dziś wpadła mi w dłoń gazeta - Auto Moto czy coś takiego. Była tam lista aut niepolecanych - w nich B7 TFSI jako paląca olej. Czyżby redaktorzy nie oparli się stereotypowym opiniom o nowszych wersjach TFSI czy też faktycznie te "paskowe" 2.0 mają problem z olejem? Szczerze mówiąc już zgłupiałem Tez czytalem ten artykuł, ciekawa sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszfrackiewicz Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 brzoza1234 Zrobiłeś chip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszfrackiewicz Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 brzoza1234 Daj znać czy zrobiłeś chipa na instalacji gazowej? Jeśli tak to jak to chodzi? Jestem ciekaw bo sam ma zchipowany silnik a chciałbym założyć instalację gazową ale słyszałem że w 2.0 TFSI jest to nie zalecane i mało wykonalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi