Dev Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 a co tu ciekawego ? normalka, Polak kupuł auto na które zwyczajnie go nie było stac
Gość harry19-19 Opublikowano 16 Lipca 2014 Opublikowano 16 Lipca 2014 hehe , kupić drogie auto to nie problem ale problem to już utrzymać go , im droższe tym droższe są części
tiger188 Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Opublikowano 17 Lipca 2014 Tu nawet nie chodzi o ceny części , a o to że zawsze się znajdzie osoba w internecie która doradzi lepiej. Wątpię czy gdyby nie pomocne "rady" forumowiczów PAN SŁAWEK zdecydował by się na takie modernizacje i oszczędności. W końcu nasza narodową cechą jest to że zawsze znamy się na wszystkim . Ta historia może komuś tu pomoże
Filutek Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Jest tu na forum na pewno paru co tak samo serwisuje swoje A4
Frodus Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Wiekszosc ejjj DEV, ja sie chociaż staram
Dev Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 o Tobie nawet nie pomyślałem wpadnij jutro do mnie, mam juz poprawiony program do Twojego auta
Rekomendowane odpowiedzi