tomek1988r Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 To teraz coś mojego.Jak przeglądam to forum to stwierdziłem, że może nie warto się chwalić..wyposażenie:-pakiet chrom- pakiet lampek (ambiente) podświetlanie pokręteł nawiewu, wizytkownika, kubeka, klamek, przestrzeni nóg, "mejkapówki" oświetlenie przestrzeni po otwarciu drzwi.- grzane fotele przednie-tempomat-komputer pokładowy-pakiet skóra: kiera, biegi, ręczny-alu 18"-xenon + spryski (nie chcą sie jak narazie wysuwać ) jakieś rady?-podgrzewane lusterka-audi concert z 10 głośnikami-ISO fix dla przyszłych maluchów reszta chyba jak każde B6-klimatronik jak każdy-6 poduszek standardMODYFIKACE-ledowe podświetlanie całego wnętrza plus tablica rej.-pełen fis (założony dzięki forum)-alu z 15'' na 18-regeneracja części przycisków-malowanie dolnych dokładek zderzaka i listew bocznych-żółty halogenPLANY-obszycie kiery, gałki i ręcznego nową skóra (temat szybki bo denerwujący)-kilka cm w dół (żeby nie stacił możliwości jazdy po krawężnikach )- poprawa kilka defektów wizualnych-przyciemnienie szybPrzydałoby się trochę wicej mocy ale to niemożliwe z racji podtlenku LPG ;/zdjęcia środka niebawem.---------- Post dopisany 21-07-2014 at 20:17 ---------- Poprzedni post napisany 18-07-2014 at 15:36 ----------Wnętrze podobno najważniejszeZnajdź błąd na zdjęciu wyżej
tomek1988r Opublikowano 30 Lipca 2014 Autor Opublikowano 30 Lipca 2014 diabeł tkwi w szczegółach dalsza regenercja zmęczonych guziorów listwy karbon. (folia) popielniczce też nie pożałowałem
tomek1988r Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2014 przyciski szyby- acryl lack (jest bardziej czarny od deco color) klimatronik - deco color czarny mat (idealnie pasuje kolorem do ramki klimatronika)
DawidGno Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Po za przyciskiem AUTO do góry nogami to super Tak samo mam zrobioną popielniczkę i ramkę ob gałki
tomek1988r Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2014 To mały wypadek przy pracy Jak znajde dłuższa chwile to napewno poprawie ale to już wtedy wszystkie. (niektóre przebijają w nocy)
Rekomendowane odpowiedzi