cubasx Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Witam pytanie jak w temacie. Posiadam w tej chwili A4 B7 S-line zawiecha to 1BE 20mm z tego co wiem. Czy jak wymienie sprezyny na Eibach pro kit -30mm bedzie widoczna roznica czy nie oplaca sie takiego zabiegu robic?? Moze ktos juz zamienial identyczny zestaw??
Bluebird Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 tak różnica 1 cm:) czy będzie to widać? Będzie.
camillotychy Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Ale jeżeli chcesz specjalnie zmieniać springi dla 1cm - to wg mnie nie warto
Bluebird Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Cubasx musisz brać po uwagę jeszcze dwa aspekty. Dodatkowy 1cm obniżenia zmieni środek ciężkości Twojego auta oraz ich progresywna charakterystyka wpłynie na wydajność. Może jest to tylko 1 cm, ale dużo zmieniający w porównaniu do sprężyn z 1be.
staniek Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Trochę odbiegając od tematu, pro-kit do B6/7 nie jest progresywny, to sprężyna linearna. Pozdro
Bluebird Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 jutro skontaktuję się w tej sprawie z producentem, bo aż mi się nie chce wierzyć
Rekomendowane odpowiedzi