adbur Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 8e0885085 czy ktoś mógłby namierzyć ten numer kawałka plastiku? Ostatnio mój synek znalazł to na tylnej kanapie w Seacie Exeo i nie wiem gdzie to upchnąć. Sent from my iPhone using Tapatalk
Robero321 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 To blokodka od podłokietnika z tylnej kanapy powinna być przykręcona na 2 śrubki po prawej stronie tej większej części oparcia na dole w miejscu gdzie jest montowany podłokietnik. ---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- Pstryknąłem fotkę bo akurat mam w garażu takie oparcie z tym elementem
adbur Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 Ok, dzięki tylko qrde śrub nie widzę nigdzie na podłodze Sent from my iPhone using Tapatalk
Robero321 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Jeśli to z Twojego to nie znajdziesz ich na podłodze tylko pod kanapą tą na której siadają pasażerowie z tyłu
adbur Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Opublikowano 22 Lipca 2014 A czy coś się stanie jeśli to nie będzie zamontowane? Na razie jeżdżę tak 5 dni i nic się nie dzieje, podłokietnik tylnej kanapy normalnie się rozkłada. Sent from my iPhone using Tapatalk
Robero321 Opublikowano 22 Lipca 2014 Opublikowano 22 Lipca 2014 Raczej nic, jeśli tego nie ma to może Ci opadać sam z siebie podłokietnik albo przy hamowaniu jeśli jest wciskany na ścisło to być może nie opadnie sam. Sprawdź czy to z Twojego samochodu bo może masz ten plastik na miejscu a ten to jakiś bonus
adbur Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Śrubek pod kanapą nie ma i przy podłokietniku też nie ma tego plastiku, pewnie Hiszpaniole tego nie przykręcili Czy ten plastik powinien być tutaj gdzie widać wystające gwinty? Sent from my iPhone using Tapatalk
Robero321 Opublikowano 23 Lipca 2014 Opublikowano 23 Lipca 2014 Tak dokładnie powinien być w tym miejscu - nie da się go inaczej zamontować pasuje tylko w jednej pozycji. Jeśli masz śrubki to znaczy że nie zdążyły wypaść wypadły Ci za to nakrętki. Jak podjedziesz do ASO to Ci takie sprzedadzą lub zamówią i będziesz mógł to przykręcić tak jak powinno być. Nakrętki są niższe niż zwykłe w sklepie żelaznym podesłał bym Ci ale pogubiłem je
adbur Opublikowano 23 Lipca 2014 Autor Opublikowano 23 Lipca 2014 Dzięki za pomoc, auto mam jeszcze do końca roku na gwarancji (na exeo dawali 5 lat) więc spróbuję to załatwić w jej ramach. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi