Piolo_Kielce Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Witam. Mam pytanie odnośnie wnętrza mojej a4. Wygląda ono tak... Zdzięcie zapożyczone od ""raggaman"" bo akurat nie mam zdjęcia wnętrza swojego ale jest identyko. Bo akurat wszedłem w posiadanie takiego czeguś http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=290258944920&Category=156954&_trksid=p3907.m29 I czy da się takie coś wmontować u mnie, tzn czy istnieje możliwość wymiany panelu . Z góry wielkie dzięki za odp
Kowi87 Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 To co kupiłes to jest radio typu 2din a ty masz aktualnie miejsce na radio 1din. Musisz wymienic cały kosz, konsole środkową pod 2din<-dosc droga i trudno dostepna oraz panel climatronic. Albo rzeźbic samemu
sloma7d Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Fajna zabarwka ale jak kolega juz pisal bardzo duzo zabawa bedziesz mial z tym
domelq Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 dłubania pełno, weź urlop :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi