Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Kodowanie nowego pilota i wymiana baterii kluczyka w A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam da się przekodowac używany kluczyk do innego auta ?mam jeden i musze dorobić drugi a nowy kosztuje duzo...

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dorobienie 700-800 zł w Krakowie

Edytowane przez skotmen

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

w nowym sączu powiedzieli mi zamiennik ale wyglada jak ori z wycieciem grotu z zakodowaniem 650 w galerii sandecja jakby ktos szukał z małopolski a ori 850. Jeżeli jest ktoś kto zaadoptuje tylko  juz kupiony czysty pilot to prosze o info i cene (małopolska)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://vagsystems.com/ polecam Wrocław

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam. Mam pytanie, a mianowicie mam jeden kluczyk i chce dorobić drugi, czy żeby dobrać kluczyk muszę znać numer pierwszego, czy będzie pasował kluczyk z innej a4 b8 z tego rocznika i tej samej wersji bez znaczenia jaki numer?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 23.03.2018 o 22:19, pimpam napisał:

Witam. Mam pytanie, a mianowicie mam jeden kluczyk i chce dorobić drugi, czy żeby dobrać kluczyk muszę znać numer pierwszego, czy będzie pasował kluczyk z innej a4 b8 z tego rocznika i tej samej wersji bez znaczenia jaki numer?

edit...

Edytowane przez Kykv

Opublikowano

Po wiela?

• 2 lata później...
Opublikowano

Mam taki problem zgasiłem audi a4 b8 zamknołem kluczykiem i na drugi dzień chciałem otworzyć auto i nie dało się otworzyć pilotem ani grotem co mogło się stać rocznik audi 2008 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam 
Takie pytanko Bateria w kluczyku B8 keyless jaka powinna być bateria CR 2032 zwykła bateria czy ML2032 akumulatorek 

Opublikowano
4 godziny temu, sako11 napisał:

Witam 
Takie pytanko Bateria w kluczyku B8 keyless jaka powinna być bateria CR 2032 zwykła bateria czy ML2032 akumulatorek 

Otwórz i sprawdź zamiast klepać w klawiaturę.

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam,

Świeżo kupiłem autko. Mam dwa oryginalne piloty. Samochód normlanie odpalam, ale nie działa centralny, na pilotach diody też nie świecą. Wymieniłem baterie i w momencie wkładania nowej baterii zapaliła się dioda i zgasła (czyli działa), ale klikając jakikolwiek przycisk nic się nie dzieje - ani dioda się nie pali, ani auto się nie otwiera/zamyka. 

Co w takiej sytuacji zrobić? Problem dotyczy 2 pilotów. 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć

Potrzebuję porady.

Nie mogę otworzyć auta z pilota oraz ręcznie z grota. Kluczyk wchodzi w gniazdo ale nie chce się przekręcić. Od tygodnia nie chciał się otwierać ale po 10 sekundach klikania zawsze się otwierał. Dzisiaj odmówił posłuszeństwa. Wymieniłem od razu baterię w pilocie. Teraz na pilocie mruga się czerwona dioda z każdym razem jak przycisnę. Pewnie trzeba go zakodować w stacyjce lecz nie mogę otworzyć samochodu ręcznie z grota. Ani jeden a ni drugi kluczyk nie działa.

Jakieś porady?

Opublikowano

Rzeczywiście po wymianie baterii pilot nie działał do momentu włożenia go do stacyjki. Wtedy sam się zaprogramował i wszystko zaczęło działać w moim przypadku.