Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ocena, wskazówki - zestaw lpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, tak się rozglądam od dłuższego czasu za gazownią do mojego motoru (jak w profilu) i pewien człowiek montujący instalacje widziałby u mnie coś takiego ( pozwole sobie wkleic ;) )

" na sterowniku stag lub lpg-tech wtryskiwaczach omvl lub ac reduktorze kme silver"

szczerze powiedziawszy, dla mnie to czarna magia.

Znacie się to poradzcie, ocencie, cokolwiek ;)

pzdr

Opublikowano

u mnie w 1.8:

Reduktor: OMUL CPR

ZBIORNIK: 55 litrów

UKŁAD STERUJĄCY: 4ECO

WTRYSKI: REG FAST by OMV

Opublikowano
  • Autor

Nie miałeś na takim zestawie większych problemów ? ew. jak możesz orientacyjną cene na pw podesłać :wink:

Opublikowano
Nie miałeś na takim zestawie większych problemów ? ew. jak możesz orientacyjną cene na pw podesłać :wink:

żadnych problemów nie ma tylko jeżdżę na wymiana filierka:wink: itp

Opublikowano
  • Autor

no i takie coś rozumiem :) a jak tam ze spalaniem masz u siebie ? tzn na benzynie wcześniej a teraz na gazie ?

Opublikowano
no i takie coś rozumiem :) a jak tam ze spalaniem masz u siebie ? tzn na benzynie wcześniej a teraz na gazie ?

w gazie w trasie mi wyniosło około 9,5 10 litrów :wink:

Opublikowano
  • Autor

zacnie :jerk:

ja na pb tyle nie zrobie

Opublikowano
zacnie :jerk:

ja na pb tyle nie zrobie

ciężka noga :decayed:

Opublikowano
  • Autor

staram się jeździć w miarę normalnie ale tak jak pisałem w jakimś już temacie 11-12pb po Częstochowie i okolicach to taka norma przy tym moim ADR, to też pomyślałem o lpg by i przy dłuższej wyprawie nie zaglądać co chwila w portfel :wink:

Opublikowano
staram się jeździć w miarę normalnie ale tak jak pisałem w jakimś już temacie 11-12pb po Częstochowie i okolicach to taka norma przy tym moim ADR, to też pomyślałem o lpg by i przy dłuższej wyprawie nie zaglądać co chwila w portfel :wink:

montuj podtlenek LPG i nie zastanawiaj się:decayed:

Opublikowano
  • Autor

mam lekkie obawy co do lpg żebym potem nie miał z tym więcej nieprzyjemności niż teraz z laniem pb ;P tak czy siak, na razie szukam opinii co do różnych zestawów jak i konkretnego gazownika :)

Opublikowano
mam lekkie obawy co do lpg żebym potem nie miał z tym więcej nieprzyjemności niż teraz z laniem pb ;P tak czy siak, na razie szukam opinii co do różnych zestawów jak i konkretnego gazownika :)

eh mity

jakie nieprzyjemnosci niby bedziesz mial? jak masz motor zadbany i sprawny to tylko tankujesz i jezdzisz

czym wiecej bedziesz czytal tym wiecej bedziesz mial watpliwosci

staga polecam reduktor silver to bogato jak na 125 dotartych chabet :grin:

Opublikowano
  • Autor

tak mam ze wszystkim, że za dużo czytam o czymś zamiast to brać i się cieszyc ;p

staram się dbać jak mogę ;) jakiś zestaw w końcu poskładam to odwiedzę gazownika, czekam na propozycję ;p

Opublikowano

jedź zakładaj i ciesz się z jazdy na śmiech pieniądz :grin:

Opublikowano
  • Autor

czekam na to :D zawsze mogę zaufać gazownikowi i zostawić auto, ale po to tutaj się udzieliłem żeby posklejać jakiś zestaw normalny i zorientować się w cenach co by mnie w ciula nie robili przy zakładaniu

Opublikowano

Za instalację krzykną około 2200-2400 . Zakładaj a satysakcja gwarantowana .Oczywiście jak kumaty gazownik.

Opublikowano
  • Autor

cos z tego staga 300 czy tam z plusem to tyle co wiem zeby montowac ;p

Opublikowano

stag 4Qbox a jak chcesz pod OBD,pod warunkiem że masz pełne obd a nie vagowskie to Qbox4 Plus,

wtryski AC W01 w zupełności wystarczą a jak chcesz bardziej bogato to Hana,Barracuda,

warunek to ogarnięty gazownik bo nawet najlepsze graty nie dadzą rady jak robota zostanie spartolona

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

można pomyśleć też nad Techem,bo Stag i Tech to dobre polskie instalacje i popularne na naszym rynku

Opublikowano

Dzisiaj trasa z Koło - Łeba, spalanie 9,37 l...na razie rekord, ale starałem się nie jechać więcej jak 140 km/h, a instalacja baaardzo podstawowa i moim zdaniem do zmiany, ale to po nowym roku :)

Tapnięte z Nokia Lumia 1320

Opublikowano
  • Autor

dzięki za wskazówki, wszystko się przyda :wink: pozbieram to wszystko do kupy i podjadę w końcu do jakiegoś gazmistrza :decayed: