kelnozz Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 niezla furka :Pzapodasz fotke wnetrza tak zeby bylo widac w normalny swietle kiere Dzięki! Zapodam jak tylko znajdę chwilę będzie wnętrze w świetle dziennym, wszystko poskładane do kupy więc już niedługo
MichałA4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 A4b6quattro, dnia 23 Wrze 2015 - 18:08, napisał:U mnie na amorach Eibach przód 61cm na 18/40, tył na amorach be 62cm.Masz Q auto jest cięższe no i pewnie sporo więcej wyposażenia na pokładzie niż ja to wszystko robi swoje, każdy kilogram się liczy. Poza tym amory 1BA są chyba najdłuższe ze wszystkich, mówię o długości całkowitej. Kolega MichałA4 mierzył je przy wymianie na 1BV chyba 1cm różnicy w stosunku do 1BA. Ja dopiero dokładam masy True Przy wymianie 1BA na 1BV porównałem amorki i faktycznie są o 1cm krótrze te z BV, też mnie to zdziwiło Można Mati powiedzieć że masz nawet dopasione wozidło teraz Jakby Ci się ten moduł znudził to daj znaka chociaż takie Q będę miał
kelnozz Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze...
MichałA4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze... Do komfortowej jazdy to potrzebny jest jeszcze silnik
kelnozz Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze... Do komfortowej jazdy to potrzebny jest jeszcze silnik Serduszko mojej lalki niedługo będzie miało pierwszą ćwiartkę i jak na razie sprawuje się bez zastrzeżeń, szybko się z nim nie rozstanę ale trochę koników dołożymy kiedyś
MichałA4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Wszystko co potrzebne do komfortowej i przyjemnej jazdy jest na pokładzie i raczej tak zostanie, więcej do szczęścia mi nie potrzeba... no może fotochrom jeszcze... Do komfortowej jazdy to potrzebny jest jeszcze silnik Serduszko mojej lalki niedługo będzie miało pierwszą ćwiartkę i jak na razie sprawuje się bez zastrzeżeń, szybko się z nim nie rozstanę ale trochę koników dołożymy kiedyś Słupek masz całkiem żywotny wykres mówi sam za siebie co nie zmienia faktu że można przy nim trochę podłubać
MichałA4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 A no przydało by się bo wypas zaczyna przerastać możliwości
kelnozz Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Dokładeczka z Cupry już siedzi na furce, fotki str.1 Aha no i ćwiarteczka
MichałA4 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 (edytowane) He he ciekawe który to już raz na blacie ta ćwiartka błyszczy morda z dokładką od razu się zmieniła mod na ogromny plus, wygląda super Edytowane 8 Października 2015 przez MichałA4
kelnozz Opublikowano 20 Lipca 2016 Autor Opublikowano 20 Lipca 2016 He he ciekawe który to już raz na blacie ta ćwiartka błyszczy morda z dokładką od razu się zmieniła mod na ogromny plus, wygląda super Na szczęście pierwszy A na przodzik nie mogę się napatrzyć Odświeżyłem zdjęcia, no i upragniony komplecik hamulców z s4'ki wpadł na pokład. Niedługo więcej lepszych fotek...
MichałA4 Opublikowano 23 Lipca 2016 Opublikowano 23 Lipca 2016 Modzik pierwsza klasa hamuje się pewnie bosko po tej zmianie, u mnie wystarczyła zmiana przodu na 320 żeby zobaczyć jaka padlina była na seryjnych, ale 345/300 to dopiero są hamulce
kelnozz Opublikowano 24 Lipca 2016 Autor Opublikowano 24 Lipca 2016 Różnica kolosalna, z prędkości 150+ zestaw zatrzymuję tego ''klocka'' bez problemu i co najważniejsze nie tylko raz. Wcześniej heble się grzały teraz po kilku hamowaniach nadal jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi