Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana oświetlenia wnętrza w A4 B8 na LED-owe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

a jak mozna namierzyc kolege tommika ??? jakos wsrod urzydkownikow go nie widze :/

Pozdrawiam

Tomnik :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam serdecznie,

potrzebuje info na temat pakietu oświetlenia wewnętrznego (schowek, oświetlenie nóg, drzwi: białe + czerwone lampki) w mojej audi nie mam takiego pakietu i planuje to zrobić samemu.

czy jest może ktoś na forum kto już ten temat przerabiał i dał by mi jakieś wskazówki, gdzie można takie lampki dostać no i jak to podłączyć, jak myślicie jest to trudna operacja?

dzięki i pozdrawiam wszystkich OOOO

Opublikowano

witam serdecznie,

potrzebuje info na temat pakietu oświetlenia wewnętrznego (schowek, oświetlenie nóg, drzwi: białe + czerwone lampki) w mojej audi nie mam takiego pakietu i planuje to zrobić samemu.

czy jest może ktoś na forum kto już ten temat przerabiał i dał by mi jakieś wskazówki, gdzie można takie lampki dostać no i jak to podłączyć, jak myślicie jest to trudna operacja?

dzięki i pozdrawiam wszystkich OOOO

wszystko jest tu http://a4-klub.pl/index.php?/topic/181375-montaz-pakietu-wewnetrznego-qq1-oswietlenia-przestrzeni-nog-kratek-schowka/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

dzięki

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Możecie mi podać nazwy (modele) zarówek występujących w audi a 4 b8 2009. Podsufitka tył przód schowek , bagażnik, drzwi oświetlenie nóg ... ??

Edytowane przez Boras27

Opublikowano

Czy ktoś modyfikował oświetlenie klamek wewnętrznych - praktycznie w ogóle tego oświetlenia nie widać...?

Edytowane przez bziku

Opublikowano

Czy ktoś modyfikował oświetlenie klamek wewnętrznych - praktycznie w ogóle tego oświetlenia nie widać...

Marcino87 robił na biało :wink:

Opublikowano

Ja u siebie modyfikowałem i świecą jaśniej :)

Opublikowano

THX, napisałem na priva :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja u siebie modyfikowałem i świecą jaśniej :)

Mógłbyś jakieś fotki wrzucić? :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam.

Odgrzewam troszke temat.

Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED i mam mały problem otóż te lampki C10W swieca prawidłowo, ale jak włożę żarówki t5w to po wyjeciu kluczyka zaczyna sie cyrk bo nie swieci a przy przekreconym kluczyku a nie wlączonej lampce czytania widac jak sie wszystkie lekko swieca (Zarzą)

miał ktos kiedyś takie komiksy?

Jak temu zaradzic?

Troche to niefajnie wygglada bo natenczas az nie znajde rozwiazania jezdze z c10W LED a lampki do czytania sa standardowe i robi mi sie dyskoteka z roznymi kolorami swiatla

Opublikowano

Zamontowałem z przodu w lampkach odpowiednie zarowki LED

No więc chyba jednak niezbyt odpowiednie zamontowałeś, poszukaj lepszych ledów, kolega Tomnik sprzedaje i chłopaki chwalą :)

Opublikowano

No więc chyba jednak niezbyt odpowiednie zamontowałeś, poszukaj lepszych ledów, kolega Tomnik sprzedaje i chłopaki chwalą :)

Dokładnie...żadnej "chininy" parę groszy więcej za moduły od Tomnika i pełna satysfakcja. U mnie świecą juz od ponad roku i no problemo[emoji108]

Opublikowano

Dokładnie...żadnej "chininy" parę groszy więcej za moduły od Tomnika i pełna satysfakcja. U mnie świecą juz od ponad roku i no problemo[emoji108]

Tak zrobie...

Człowiek chce oszczędzić a i tak jest w plecy...

Opublikowano

Jeszcze nikt sobie tyłka szkłem nie podtarł :wink: tanie buble zwykle daja takie efekty że się żarzą

Opublikowano

Jeszcze nikt sobie tyłka szkłem nie podtarł :wink: tanie buble zwykle daja takie efekty że się żarzą

co racja to racja. ja w motoryzacyjnym kupiłem firmy nie pamiętam, ale świecą coś koło roku i nic się z nimi nie dzieje

Opublikowano

ja sam sobie dosztukowałem zestaw na allegro, wszystkie żarówki z can bus. Jeżdże pół roku żadnych problemów ani błędów - koszt około 120 zł - wszystko włacznie z tablicą rejestracyjną

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wyszło ori podświetlenie progowe z pierścieniami. Polskiej ceny jeszcze nie ma.

Zrzut z ETKI:

Zrzut%252520ekranu%2525202015-05-19%2525

Opublikowano

Darku, przymierzasz sie ? [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk