Dev Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Siemian ja choc średnio przepadam za golfami to ten twój jest naprawde fajny.a dywaniki są jak dla mnie ekstra i po bierzniku widać że o niebo praktyczniejsze niż te nasze gówniane ori z a4.Przynajmniej woda sie nie bedzie wylewać po bokach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 SIEMIAN i co z wyłączeniem ESP? Ono sie wyłącza po przycisku czy na stałe?? Podrzuć kodowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik95r95 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Dobry golf ładnie się prezentuje i ciekawie jeździ. Powodzenia przy dalszych pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 mała rzecz a cieszy Kamerka cofania. Szkoda ze nie da się zeby kręcila wyżej. Wtedy bym sobie ją ustawił na stałe i oglądał miny ludzi ktorych objechalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Te Twoje pomysły ...fajny modzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Tysz to mom w Tiguanie, kreski podpowiadają jak skrecac aby dobrze zaparkowac tyłem. Marecki, pusciles mi moze płytkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jasny gwint ciemna śrubka... (Wole nie przeklinać na forum ostatnimi czasy ;-P ). Sorki, no motyla noga, na smierć zapomniałem... W poniedziałek do Ciebie leci :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marecki, pusc to proszę kurierem, bedzie na wtorek. W środę z rańca wyfruwam i będę dopiero 4-tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Okej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marecki, pusc to proszę kurierem, bedzie na wtorek. W środę z rańca wyfruwam i będę dopiero 4-tego. Okej :-) to co ruszamy o 5 ?? jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No super GTI dopiero teraz temat zauważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 fajne jest to że kamerka w czasie jazdy się chowa, i nie brudzi się w deszczowe dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 o proszę jaki fajny bajerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 chowana kamera rzeczywiście jest fajnym pomysłem, w Q7 jest na wierzchu i jak jest brudna to niby coś widać.. ale szału nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Z nowości to najprawdopodobniej dwie godzinki temu zatarlem silnik... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Z nowości to najprawdopodobniej dwie godzinki temu zatarlem silnik... :/ ( To cos Ty robił??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 No jeździłem... Tak po mojemu... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Ehhh współczuję :/....no to pojeżdżone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Czyli wróciłeś Autobahna z DE na odcięciu non stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi