Maniusiek28 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 czysciłem turbo i zaciekawiła mnie ta regulacja,ciutkę podciagnołe sztangę ku górze (ku gruszce) zobaczymy co sie stanie
Wihajster Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 to zrobiles wielki bład bo to sie ustawia fabrycznie i raczej nie powinno sie tego ruszac
Maniusiek28 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 to zrobiles wielki bład bo to sie ustawia fabrycznie i raczej nie powinno sie tego ruszac spoko ,spoko jeszcze mam mozliwośc poprawienia tego......ale co sie dzieje kiedy zmieniam położenie sztangi zmieniam parametry doładowania czy co?
Wihajster Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 to zrobiles wielki bład bo to sie ustawia fabrycznie i raczej nie powinno sie tego ruszac spoko ,spoko jeszcze mam mozliwośc poprawienia tego......ale co sie dzieje kiedy zmieniam położenie sztangi zmieniam parametry doładowania czy co? dokładnie moze nie doładowywac albo przeładowywać :gwizdanie:
poziek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Maniusiek wróć do ustawień takich jak były bo doprowadzisz do overboostów lub zbyt wolnego narastania cisnienia
Maniusiek28 Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 Maniusiek wróć do ustawień takich jak były bo doprowadzisz do overboostów lub zbyt wolnego narastania cisnienia oki ,oki już wróciłem do poprzednich ustawień.
Rekomendowane odpowiedzi