romar-mr Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Witam! mam problem z radiem w moim samochodzie! po załączeniu stacyjki grają tylka tylne głośniki, a jeżeli radio zostanie załączone przy wyłączonej stacyjce gra całóść, nawet po zapaleniu silnika! czy ktoś może miał podobny problem? z góry dziękuję za pomoc !!!
bartek_ogg Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 a co to za radio? do niektorych nie podlacza sie zasilania PO stacyjce !
fota Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam! mam problem z radiem w moim samochodzie! po załączeniu stacyjki grają tylka tylne głośniki, a jeżeli radio zostanie załączone przy wyłączonej stacyjce gra całóść, nawet po zapaleniu silnika! czy ktoś może miał podobny problem? z góry dziękuję za pomoc !!! Mam podobny problem tylko że u mnie czy po przekręceniu stacyjki czy bez zapłonu grają tylko tylne głośniki. Radio fabryczne więc nie wiem co to może być. Proszę o pomoc.
jarek_ns Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Masz bosse czy zwykły? Od początku tak masz czy coś zmieniałeś? Sprawdź kodowanie radia. Sent from my iPhone using Tapatalk
fota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 samochód kupiłem kilka tygodni temu radio to Concert na naklejce z boku pisze A8 nic nie zmieniałem. a gdy podłaączam inne także oryginalne z audi jest to samo, gra tylko tył
jarek_ns Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 A jesteś pewny że ktoś nie wymontował głośników z przednich drzwi. Radio to Concert na kasety czy płyty? Zrób zdjęcia instalacji za radiem i zamieść bo w ciemno to ci nikt nic nie poradzi. Możesz mieć coś pozmieniane w instalacji.
Rekomendowane odpowiedzi