Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Fotele sportowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema:

Chciałbym się dowiedziec co sadzicie o tych fotelach.

MoSSS41.jpg

Pozwoliłem sobie użyczyć fotke użytkownika MoSSS ;)

Mysle nad zmiana swoich na wlasnie takie. Troche grzebalem na forum i wyczytalem rozne opinie.

Co mozecie o nich powiedziec? Pasuja do auta plug&play?

Opublikowano

Jesli chodzi ci o org tzw kubełkowe to polecam :kox: o niebo lepiej trzymają niz zwykłe. Niedawno wymieniałem u siebie z welurowych normalnych na takie tylko że skórzane :naughty:

Opublikowano

Fotele są super wygodne, zwłaszcza jak przesiadłem się z "kanapy" astry F :kox:. Naprawdę wygodne, trasa 800km, wysiadam i nie czuć zmęczenia. Jedynie drażni mnie trochę sam moment wsiadania i wysiadania, tyłkiem wyciera się trochę boczne obicie. Ogólnie polecam.

Opublikowano
  • Autor

Ale chodzi mi wlasnie o te ori tzw kubelkowe.

Opublikowano

Jak pisałem posta nie było fotki, chodziło mi własnie o te co pokazałes polecam :kox: jesli masz zamontowane te zwykłe fotele i masz okazje to zmieniaj :kox:

Opublikowano

tak zmieniaj, fotele sa wygodne i dobrze trzymaja !zawsze maja regulacje odcinak lędżwiowego

(mam do przedania w wersji skóra !)

http://www.allegro.pl/item435903893_audi_a4_skora_fotele_kanpa_boczki_kpl_okazja.html

Opublikowano

jak nie zniszczone to bierz, a jeszcze jedna zaleta weluru ,że przy hamowaniu nie będziesz się ślizgał, jak to jest na skórze.

Opublikowano

Ja takich używam i jest super. Polecam :good:

Opublikowano

Ja też mam takie u siebie, ale teraz wady - utrudnione wsiadanie i wysiadanie.

Nieskie osoby moga mieć problemy ze zmianą biegów.

Szybciej przecierają się boczki.

Opublikowano
  • Autor

Jak narazie rozmawiam z kolesiem o tych fotelach:

http://allegro.pl/item434071376_fotele_kanapa_audi_a4.html

Jeśli juz to wziąłbym chyba tylko te przednie fotele. Tylna kanapa chyba niczym się nie różni? Wydaje mi się ze tapicerka jest identyko jak u mnie. Czekam tylko na dokładniejsze foto foteli oraz ich cene.

Gorzej z transportem bo nie dość że daleko (woj. opolskie) to jeszcze ciekawe ile zażyczy sobie kurier :gwizdanie:.[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 20:37_________________________________________________Cena za cały komplet to 350 zł. Mogę wziąć same fotele lecz cena nie zmieni się.[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2008, 08:52_________________________________________________Dodatkowe zdjęcia:

p1010118ze8.jpg

p1010119an0.jpg

p1010120st7.jpg

I co powiecie? :rolleyes:

Opublikowano

Mam identyczne u siebie jestem zadowolony jedyny mankament to to ze boczek sie wytarl :disgust:

Opublikowano

jak to pseudo kubełki-szału nima :wink4:

Opublikowano

Ale chodzi mi wlasnie o te ori tzw kubelkowe.

szczerze polecam , one sa z wersji silnikowej 2.6 , tez odkupiłem takie od kolesia z rozbitego anglika , pasują P&P bez problemu. no i o niebo wygodniejsze.. tez brałem tylko przednie bo u mnie kanapa z tyłu jest dzielona a w tym angliku niestety nie była.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez mam niestety wtarty boczek od wsiadania i wysiadania... jak mozna to załatac??

Opublikowano

z zaszyciem to mozesz mieć problem bo to kwestia dostania takiego samego materiału a to będzie dosć trudne albo poszukaj kompletnego fotela od anglika najlepiej o tym samym kolorze :gwizdanie: