wojthass Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Witam Zastanawiam sie czy ten element czarny plastikowy na zdjeciu idzie osobno kupic i wymienić, czy jest to nierozłączna czesc całego EGru? Dziekuje za odpowiedzi, dodam ze szukam tego pilnie .
wojthass Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 A troszke wiecej na ten temat, np jakis link albo informacja czy w intercarsie to bedzie? Jak ten element sie dokladnie nazywa bo numeru fabrycznego na nim nie ma. A troszke wiecej na ten temat, np jakis link albo informacja czy w intercarsie to bedzie? Jak ten element sie dokladnie nazywa bo numeru fabrycznego na nim nie ma.
POWER-KRIS Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Aktuator klapy gaszacej. Na alledrogo itp ciężko znaleźć bo jest pod Aktuator, grucha, gruszka, siłownik a w dodatku raz egr a drugim razem klapy gaszacej a nawet gaszeniowej, [emoji1] O http://allegro.pl/aktuator-zawor-sterujacy-egr-2-0-tdi-2-0tdi-vw-i4487207910.html
Bart_poznan Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Wymienić idzie , ale oficjalnie się tego nie kupi ani w serwisie ani w innych hurtowniach, pozostaje używka
banan291 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kupowałem nowy za 103zł + wysyłka gratis, mam jeszcze paragon z zakupu. Na paragonie jest adres strony uniwersal.pl, jak tam wejdziesz to dalej jest kilka stron do wyboru, z tego co pamiętam to chyba kupowałem to w 4cars. Na paragonie widnieje nazwa 'zawór pneumatyczny sterujący do egr'
Rekomendowane odpowiedzi