turdzi Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Zostalem zuszony do sprzedania swojego ukachanego auta i zakupilem cos takiego.Jako ze w ostatnim czsie uzywalem dosc mocnych benzyn i diesla traktowalem bardziej jako konia pociagowego niz cos co moze dawac frajde z jazdy , wiec podchodzilem do tematu bardzo sceptycznie jednak musze przyznac ze jestem zaskoczono mocno na plus Autko koniec 2005 , model na 2006 2.0 TDI 140 KM przjechalo dopiero 36 tys wiec pachnie jeszcze nowoscia. Jest bardzo fajnie skonfigurowane gdyz posiada pelny pakiet S-line -pakiet zewnetrzny S-line -zawieszenie S-line -Sportowe skórzane fotele, S-line -chromowane relingi, -chromowane listwy okien, -nagłośnienie BOSE, -8 poduch powietrznych, -Podgrzewanie foteli, a tak wyglada... to jedyne jakie mam wiec jak tylko bedzie wiecej to wkleje Oczywiscie w planach programik i jakas sympatyczna 18"
letallec Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Ladny kolor, z zewnątrz , ale daj jeszcze zdjecie srodka
KmK Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 bardzo mi się podoba ten kolor świetne auto z poprzedniego pozostał jedynie kolor..
miron78 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 PRZEŚLICZNA - TEN WYGLĄD ZEWNĘTRZNY + 3.0TDI + S-LINE WEW. - TO DLA MNIE IDEAŁ I MISTRZOSTWO ŚWIATA GRATKI - FURA KOX[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 23:05_________________________________________________wydaje mi się czy brak xenona
Cuber Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 PRZEŚLICZNA - TEN WYGLĄD ZEWNĘTRZNY + 3.0TDI + S-LINE WEW. - TO DLA MNIE IDEAŁ I MISTRZOSTWO ŚWIATA GRATKI - FURA KOX[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 23:05_________________________________________________wydaje mi się czy brak xenona Miron a gdzie Ty widzisz ze jest to 3,0 TDI ?? Xenony widze że ma :gwizdanie: chyba pijany jestes
KmK Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 PRZEŚLICZNA - TEN WYGLĄD ZEWNĘTRZNY + 3.0TDI + S-LINE WEW. - TO DLA MNIE IDEAŁ I MISTRZOSTWO ŚWIATA GRATKI - FURA KOX[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2008, 23:05_________________________________________________wydaje mi się czy brak xenona Miron a gdzie Ty widzisz ze jest to 3,0 TDI ?? Xenony widze że ma :gwizdanie: chyba pijany jestes Jemu chyba chodzi o to, że gdyby miał 3.0 zamiast 2.0 to byłby w raju
turdzi Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 Dzieki wszytskim fakt jest 2.0 zamist 3.0 ale bylo to posuniecie celowe gdyz do szybkiej jazdy bedzie kiedys inne auto a 3.0 jak dla mnie po prostru za duzo pali a wedle mojego motto diesle tak , pod warunkiem ze jest dynamiczny i oszczedny jak dla mnie po programie u Kompotow oba kryteria beda spelnione. wydaje mi się czy brak xenona fak xsenonow brak
Cuber Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 3,0 tdi dużo pali hmmm podobnie jak moje B6
turdzi Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 3,0 tdi dużo pali hmmm podobnie jak moje B6 No nie wiem jezdzilem duzo Audi A4 (B6) 2.5 TDI 180 i na trasie ciezko bylo zejsc z 10 przy dynmicznej jezdzie wic jak na diesla to dla mnie bardzo duzo nie mowiac juz ze taki wynik osiagalem Impreza
malik Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 No nie wiem jezdzilem duzo Audi A4 (B6) 2.5 TDI 180 i na trasie ciezko bylo zejsc z 10 przy dynmicznej jezdzie ... To bardzo dziwny wynik. Coś chyba było nie tak z tym 2.5 TDI. Obecne autko spoko. Chociaż ja wolałbym czarne :gwizdanie:
turdzi Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 To bardzo dziwny wynik. Coś chyba było nie tak z tym 2.5 TDI. tu gdzie uzywam to kazdy czany wiec zeby sie wylamac ..... To bardzo dziwny wynik. Coś chyba było nie tak z tym 2.5 TDI. cos nie tak ni chyba Q i tiptronc
Flyer Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Q + TIP + pedal w podlodze i 10 w trasie jak nic. EOT
turdzi Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 Mam pytanko co myslkicie o takiej kolorystyce ? Czy ktos wie jaki jest symbol tego koloru ( taki jak na orginalnych grafitowych z RS4 )
Piechol Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 mi się podoba z ciemnymi felgami nawet tylko chromy fajnie by było wtedy też usunąć p.s. jak to nie masz ksenonów jak są spryski?
turdzi Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 p.s. jak to nie masz ksenonów jak są spryski? no nie mam
Kr54321 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 wygląda ślicznie wydaje mi się że do Twojego koloru bardziej pasują srebrne felgi, ale to tylko moje zdanie
Piechol Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 p.s. jak to nie masz ksenonów jak są spryski? no nie mam to jak to było? dokładałeś zderzak s-line za spryskami czy tak z fabryki wyszło? bo mnie to ciekawi...
turdzi Opublikowano 1 Października 2008 Autor Opublikowano 1 Października 2008 wydaje mi się że do Twojego koloru bardziej pasują srebrne felgi, ale to tylko moje zdanie no wlasnie sam nie wiem , srebrne maja wszyscy wiec myslalem ze taki bedzie bardziej orginalny to jak to było? dokładałeś zderzak s-line za spryskami czy tak z fabryki wyszło? bo mnie to ciekawi... tak taki wyjechal z fabryki
Rosemeyer Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 wydaje mi się że do Twojego koloru bardziej pasują srebrne felgi, ale to tylko moje zdanie no wlasnie sam nie wiem , srebrne maja wszyscy wiec myslalem ze taki bedzie bardziej orginalny to jak to było? dokładałeś zderzak s-line za spryskami czy tak z fabryki wyszło? bo mnie to ciekawi... tak taki wyjechal z fabryki skandynawia panowie, skandynawia...
Rekomendowane odpowiedzi