blue1920 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) witam czy diody z tylnych lamp mają świecić cały czas? nawet w dzień przy ładnej pogodzie u mnie świecą i tablica jest podświetlona. jak jest u Was? Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez cwiara
wesoly_ Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mam tak samo ale widziałem inne A4 że z przodu im świecą ledy a tył nie świeci. Pewnie chodzi o kodowanie że idzie ustawić ze w pozycji zero ma świecić tylko przód.
proximpuh Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Można to zmienić kodowaniem w MCE 09
blue1920 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Opublikowano 17 Września 2014 a możesz napisać procedurę jak to zrobić? co to dokładniej jest te kodowanie MCE 09? Dziękuję i pozdrawiam
andynl Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 a możesz napisać procedurę jak to zrobić? co to dokładniej jest te kodowanie MCE 09? Dziękuję i pozdrawiam Tutaj masz wszystko napisane http://a4-klub.pl/index.php?/topic/200983-vcds-vag-com-kodowania-a4-b8/
_Bumier_ Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 a w MMI nie da się tego ustawić >? CAR > w oświetlenie zewnętrzne .. ON i świecą się tylko ledy przód
simon__75 Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 U mnie w dzień świecą tylko przednie. Jak się ściemni włączają się ksenony i tylne ledy.
_Bumier_ Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 U mnie w dzień świecą tylko przednie. Jak się ściemni włączają się ksenony i tylne ledy. U mnie też w dzień tylko przednie
Love-AUDI Opublikowano 26 Września 2014 Opublikowano 26 Września 2014 ja sobie przekodowałem że teraz świeci też tył , idzie jesienno zimowa pora więc aura taka nienajlepsza więc wole jak z tyłu też jestem widoczny na lato znowu wyłączę
blue1920 Opublikowano 27 Września 2014 Autor Opublikowano 27 Września 2014 (edytowane) a w MMI nie da się tego ustawić >? CAR > w oświetlenie zewnętrzne .. ON i świecą się tylko ledy przód mogę jedynie włączyć lampy do jazdy dziennej (i wtedy świeci przód i tył) a jak wyłącze to nic nie świeci... no to muszę skoczyć przekodować aby tył się włączał z ksenonami... chyba znalazłem 09 ---> Coding 07 ---> LongCodinHelper ---> BYTE 2 ---> Bit 7 zmiana z 1 na 0 Edytowane 27 Września 2014 przez blue1920
black70 Opublikowano 2 Października 2014 Opublikowano 2 Października 2014 ja sobie przekodowałem że teraz świeci też tył , idzie jesienno zimowa pora więc aura taka nienajlepsza więc wole jak z tyłu też jestem widoczny na lato znowu wyłączę Światła dzienne zostały zaprojektowane w jednym celu - do jazdy w dzień przy dobrej widoczności. W porze jesienno-zimowej, przy słabej widoczności, jak jest szaro i deszczowo/śniegowo, należy włączyć światła mijania (przepisy ruchu drogowego). Wtedy tył Ci świeci Po co więc kodować?
Rekomendowane odpowiedzi