Mario82A4 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Nikt nie kojarzy czy da się rozebrać spryskiwacz reflektora ?
disem Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zakup nowego Wysłane z mojego GT-I9100
Srebrna_Niunia Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Nikt nie kojarzy czy da się rozebrać spryskiwacz reflektora ? Jeżeli chcesz wal na 669 197 674 . Mam komplet sprysków:))
Mario82A4 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Ostatnio zauważyłem że ze spryskiwacza reflektora kapie płyn , kojarzy ktoś czy spryskiwacz jest rozbieralny i czy da sie wymienić w nim uszczelniacze czy zostaje zakup nowego ? Nikt nie kojarzy czy da się rozebrać spryskiwacz reflektora ? Jeżeli chcesz wal na 669 197 674 . Mam komplet sprysków:)) Podziękował ale już zakupiłem jedną sztukę
el_gofero Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 Witam podpinam się do tematu, czy ktoś sie orientuje czy w A4 B5 przed liftem a po lifcie są takie same spryskiwacze xenonów? i czy jest różnica między prawym a lewym?
Mario82A4 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 Witam podpinam się do tematu, czy ktoś sie orientuje czy w A4 B5 przed liftem a po lifcie są takie same spryskiwacze xenonów? i czy jest różnica między prawym a lewym? Z tego co kojażę to przedlift i polift mają inne spryski , a prawy i lewy powinien być taki sam
Rekomendowane odpowiedzi