arospr Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam, pilnie potrzebuję diagnozy. Tak jak w temacie, wczoraj wieczorem jechałem normalnie samochodem, stanąłem na światłach i gdy ruszyłem nie było w ogóle doładowania, zaczęła mrygać kontrolka świec żarowych. Zjechałem na bok żeby odpoczął, zgasiłem i gdy chciałem odpalić to mu było ciężko. Przy czwartym albo piątym nawet zakręceniu odpalił dopiero. O co chodzii???
Prezes870 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Bez vaga to co my możemy powiedzieć? sprawdź błędy na początku.
arospr Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tak tak wiadomo, myślałem że może miał ktoś taki przypadek bo dziś wszystko zamknięte. Jutro dam znać co wyszło.
vp-tdi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zjechałem na bok żeby odpoczął ty chciałes odpocząć ? auto nie ma odpoczywać tylko dzida gaz do dechy pare razy z tygodniu i nie bedzie łapał notlaufa
arospr Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 własnie tak go traktuje przy aktualnej mocy ale przed zgaszeniem chciałem żeby sobie dychnął
vp-tdi Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 przy aktualnej mocy czyli ile zrebaków ?
arospr Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2014 przy aktualnej mocy czyli ile zrebaków ? Z wykresu wynika 157.9 Na komputerze wyszedł błąd zaworu elektromagnetycznego miedzy innymi i cos z podcisnienia bylo ale diagnostyk byl malo rozmowny i wiele nie wiem, tyle co zobaczylem :/ Twierdzi, że gdzieś jest zwarcie w układzie i wybija bezpiecznik odpowiedzialny za regulacje doładowania, egr i coś tam jeszcze. Możliwe? Miał ktoś może coś pododnego? Albo co to może być innego?
vp-tdi Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wiem co to 5minut dłbania ,sprawdz bezpieczniki i styki w obudowie ecu
arospr Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wlasnie bezpiecznik wybija i twierdzi ze trzeba przepatrzyc caly uklad, styki wlasnie, wiazki itp. ok jutro sie przyjrze, dzieki poki co
Rekomendowane odpowiedzi