menthol Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Nie wiem czy tak to się nazywa jak napisałem w tytule, ale mniejsza o to. Przy okazji naprawiania plastiku z oparcia fotela zauważyłem, że dolna prowadnica tego mechanizmu jest pęknięta. Da się to jakoś naprawić? Nie wiem czy to spawać, kleić czy wymienić?
jarekj64 Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 aktualnie przerabiam ten temat.w aso tego druta nie mają :>aż wstyd.więc kolega robi mi to z drutu sprężynowego .pierwszy raz spawałem ale padło zobaczymy teraz .jestem zły na serwis nie potrafią pomóc więc po co są
Wąski Opublikowano 3 Października 2008 Opublikowano 3 Października 2008 ogólnie to nie przeszkadza pisaliśmy już o tym poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_plastik_na_tyl_fotela_kierowcy-t37582.0.html
kepasa Opublikowano 4 Października 2008 Opublikowano 4 Października 2008 Mam to samo zamontowałem zestaw naprawczy do plastiku i w niczym to nie przeszkadza Ale to co Wąski napisał powinno zdać egzamin
troudyl Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam , nie chciałem zakładać nowego wątku, gdyż ten jest dość zbliżony do mego problemu. Dziś próbowałem złożyć kanapę z tyłu, i zaczęła mi pękać ta rączka odblokowująca oparcie. W tej chwili oparcie jest zablokowane i nie mogę go złożyć. Mam dwa pytania. Pierwsze to czy da się jakoś tą raczkę wyciągnąć bez rozbierania mechanizmu? A drugie, to jak w tym momencie mogę odblokować ten mechanizm by złożyć oparcie? Dodam że mam wersję AVANT. (jak na awatarze)
Rekomendowane odpowiedzi