jarek12 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam, Skradziono mi oryginalne dekielki do alufelg 16 calowych. Próbowano też włamać się do bagażnika, złodzieje zepsuli zamek. Może ktoś będzie oferował na forum sprzedaż dekielków z Włocławka to proszę nie kupujcie! Pozdrawiam, Jarek12
izka7878 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Daj foty i szukaj na all... olx itp. Mi też zaj...li :'(
Art_A4 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Szukajcie, postraszcie. Napiszcie gdzie auto stało konkretnie itp. szczegóły. Ja rozpoznałem swoje po charakterystycznych uszkodzeniach. Nacisnąłem Kup Teraz, napisałem obszernego maila do złodziejaszka. Straszenie Policją, tym, że wiem gdzie mieszka. Poskutkowało. Na drugi dzień miałem dekle u siebie. Oczywiście wyczyszczone
jarek12 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam, Kradzieży dokonano z piątku na sobotę na ul.Zbigniewskiej we Włocławku. Zdjęć nie mam, ale drut rozprężny zabezpieczający dekiel w feldze ma około 60 mm. Wzór od frontu, logo audi w środku, potem pierścień, a poza pierścieniem imitacja wkrętów imbusowych chyba 8 szt. Są takie na allegro. Prawdopodobnie poznał bym swoje. Uszkodzono także zamek w klapie bagażnika i nie mogę go teraz otworzyć z centralnego ani z klucza. CZy może ktoś podpowiedzieć jak otworzyć klapę bagażnika? Pozdro, Jarek12
Łukasz 23 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Kurna plaga jakaś jest na dekle bo mi też się dobrali ale tylko jeden dał się wyciągnąć na dwóch ślady podwadzania a czwartego już odpuścił .Dekiel 50zł i szukanie przez 6 miesięcy bo wzór nietypowy :facepalm: :facepalm:
izka7878 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Za moje śpiewają po 80 pln Teraz wiem czemu giną :'(
Rekomendowane odpowiedzi