mcemsi Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Witam wszystkich Na szczescie nie mnie to dotyczy ale jak pozwolicie zapytam w czyims imieniu. U mego znajomego A4 1.8 ADR mechanik zdiagnozowal padniety komputer (nie znam objawow , nie wiem co sie tam dzialo z tym autem). I teraz tak , zakladajac ze to faktycznie padlo jest szansa zeby kupic taki (8D0907557) i samemu go wymienic? Podobno biorac jakis z demobilu lub z innego auta trzeba go wykasowac (czym i jak ? ?) a nastepnie zaprogramowac (i znowu pytanie czym i jak?). Czy to jakis EEPROM jest ? Swiatlem UV da sie go "wyczyscic" ? pozdrawiam
Fakier Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam, "odgrzewam kotleta" Wie ktoś, czy wystarczy tylko wymienić sam sterownik, czy trzeba w nim coś przerabiać?
szczuraz Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Adaptacja immo i jedziesz dalej . Mam jakieś do adr jak jesteś zainteresowany to pisz pw.
Fakier Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A do tej adaptacji wystarczy VAG? czy trzeba odczytywac jakies kości? a żeby całkowicie wyłączyc immo wystarczy VAG?
kuba84 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 a żeby całkowicie wyłączyc immo wystarczy VAG? nie wystarczy
Fakier Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Który scalak trzeba odczytać (i zmodyfikować) żeby przerobić immo? Na fotkach zdjęcia sterownika, sorki za jakość - pstrykane telefonem :/ Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Rekomendowane odpowiedzi