marcinbolcek Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 Witam czy ktos sie juz moze spotkal z takim problemem?Po wymianie żarówek h7 rozregulowaly mi sie swiatla i to na tyle ze bylem na stacji diagnostycznej i gosciu stwierdzil ze nie da rady mi ich ustawic i pow.ze popieszona mam geometrie lamp czy cos takiego gdzie z tym jechac bo juz jestem bez radny a swieca dlugie po lewej stronie po drzewach a glowne po ziemi pomocy,lampy mam ori valeo a zarówki h7 phillips normalnie porazka z tymi swiatlami,przed wymiana bylo wszystko ok
dark79 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 to sparwadz czy masz dobrze zarowki założone na spokojnie, jak nie siedzą porządnie w gniazdach to będziesz mial taki efekt
piotrcar Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 dokladnie.sprawdz czy dobrze zalozyles zarowki.a ten specjalista na stacji to nie specjalista.
Muskel1 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 A moze zle wsadziles zarowki, w sumie po wymianie zarowek jest raczej rzecza niemozliwa zeby sie przestawily lampy.
marcinbolcek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 juz sprawdzalem zarówki sa napewno dobrze zalozone moze byc ze przez to ustawianie zostalo cos przerwane czy cos???? No ten diagnosta to chyba jednak naprawde specjalista jak z koziej..............
piotrcar Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 to sprawdz to jeszcze raz.wyciagnij zarowki i wloz spowrotem.raczej to nie mozliwe aby sie swiatla tak o przestawily.chyba ze na sile wymieniales te zarowki i cos tam uszkodziles.
marcinbolcek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 wlasnie co tam mozna uszkodzic,bo w sumie lewa byla na sile wysiagnieta,ale tylko kostka od żarówki co by tam mozna uszkodzic gdzie z tym jechac,bo przy zalozeniu poszlo wszystko łatwo,zacisk jest dobrze zalożony
piotrcar Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 nie mam pojecia co tam mozna uszkodzic poniewaz nie zagladalem do tej lampy,moze gdzies cos peklo albo cos.najlepiej podjedz na jakas stacje diagnostyczna i oni tam zerkna
marcinbolcek Opublikowano 14 Września 2008 Autor Opublikowano 14 Września 2008 Juz bylem na stacji no ale gosciu widac pojecia zielonego nie mial,podjade gdzes indziej w tygodniu ciekawe co stwierdza.
marian1960 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 może to tylko żarówka,nie zaszkodzi sprawdzić inną
thomcioo Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 U mnie to samo - koleś powiedział że nie da się wyregulować. Na razie oświecam czubki drzew! MAAASAKRA
Rekomendowane odpowiedzi