Opublikowano 18 Grudnia 200916 l A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) zostala mi z polowa zbiorniczka a nie wiecie gdzie jest jakis garaz gdzie jest + temperaturka? postawilbym autko na pare godzin i juz bo jezdzac to chyba z 200km musialbybm walnac zeby sie odmrozil ;] Jedź do galerii tam jest z 16 stopni może się rozmrozi potem dolej czegoś dobrego
Opublikowano 18 Grudnia 200916 l A jakiej pojemności masz zbiornik na spryski i ile zostało Ci tego letniego w zbiorniku ? Musiał byś polatać autem tak żeby letni się rozpuścił i albo całego wypsikać normalnie spryskiwaczem albo zapodać koncentrat (z ASO lub inny) o kuźwa kto się odezwał :gwizdanie:
Opublikowano 19 Grudnia 200916 l Najlepsza na co?? Jesli chodzi o spoty,to jak widzisz ankieta jest dawno zamknieta...
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l No proszę ekscelencja z okolic Tczewa nasz wątek odwiedziła :naughty:
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l nie bądź dla siebie taki krytyczny jesteś dziwny,ale żeby od razu frajer ...chociaż,może jednak masz rację
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest Alvaro sie obudził no,eu nie działało,to napisał coś tutaj :gwizdanie:
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny Alvaro sie obudził też się zdziwiłem
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny i mu wychodzi
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l Cristoforo a Ty nie miałeś chipsa? Hmm w takim razie to czemu myślałem że masz? Pewnie mi naściemniałeś na którymś spocie
Opublikowano 20 Grudnia 200916 l ale wy się lubicie bo on taki pocieszny jest ale wy się lubicie on myśli, że jest śmieszny i mu wychodzi i się chłopak wylogował mówię ci Patryk,ten chłopak jest taki wrażliwy :gwizdanie: