Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam i nie będę miał jeszcze jakiś czas bo to pożyczony aparat i kabla nie ma a od mojego nie pasuje. Dopiero gdzieś za tydzień będą :thumbdown:

kup czytnik kart pod USB

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie mam i nie będę miał jeszcze jakiś czas bo to pożyczony aparat i kabla nie ma a od mojego nie pasuje. Dopiero gdzieś za tydzień będą :thumbdown:

kup czytnik kart pod USB

za 5,50 zł mozna dostac ... moze nie chce inwestowac ;];] :polew:

Opublikowano

No racja mogę czytnik kupić... ale to przy okazji podjadę bo specjalnie mi się nie chce :> Zresztą jak robiłem foty to się śmialiście a teraz każdy chce zobaczyć :tongue4:

Opublikowano

Witam koledzy. Chciałem zapytać o warsztat lub serwis który polecacie w trójmiescie na wymiane rozrządu w moim AJM... Pozdro.

Opublikowano

Dzieki za spota :decayed: i dzieki za colke Tomaszu :naughty:

Opublikowano

Witam koledzy. Chciałem zapytać o warsztat lub serwis który polecacie w trójmiescie na wymiane rozrządu w moim AJM... Pozdro.

http://www.tune-up.pl/ :wink4:

Opublikowano
emoty_pogoda021.gif
Opublikowano

Właśnie wróciłem od Roba :

seria:

137 KM / 322,6 Nm

program:

165,6 KM / 361,7 Nm

Prawdopodobnie dałoby się jeszcze kilka kucy urwać ale okazało się, że turbina już w serii lekko przeładowywała (ale nie na tyle żeby wchodzić w tryb awaryjny), więc żeby uniknąć notlaufa Rob zdecydował, że będzie trochę spokojniej. Niestety z powodu korków i pogody nie mogłem się nacieszyć autem w drodze powrotnej ale to co zobaczyłem narazie bardzo mi się podoba :> :> :> Wykres niepotrzebnie wziąłem na papierze więc dopiero za parę dni go tu wrzucę.

Opublikowano

Ladnie ,ladnie jeszcze raz graty :kox: :kox:

Opublikowano

:oklaski:

Opublikowano

seria:

137 KM / 322,6 Nm

program:

165,6 KM / 361,7 Nm

Prawdopodobnie dałoby się jeszcze kilka kucy urwać ale okazało się, że turbina już w serii lekko przeładowywała (ale nie na tyle żeby wchodzić w tryb awaryjny), więc żeby uniknąć notlaufa Rob zdecydował, że będzie trochę spokojniej. Niestety z powodu korków i pogody nie mogłem się nacieszyć autem w drodze powrotnej ale to co zobaczyłem narazie bardzo mi się podoba :> :> :> Wykres niepotrzebnie wziąłem na papierze więc dopiero za parę dni go tu wrzucę.

:good: ale i tak bedziesz wisiał za mna :decayed: [br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 13:51_________________________________________________ile dałeś za program wyślij mi na PW

Opublikowano

program:

165,6 KM / 361,7 Nm

:good: ale i tak bedziesz wisiał za mna :decayed:

Cris ile jeszcze będziemy to czytać a kiedy wkońcu to zobaczymy?

Opublikowano

program:

165,6 KM / 361,7 Nm

:good: ale i tak bedziesz wisiał za mna :decayed:

Cris ile jeszcze będziemy to czytać a kiedy wkońcu to zobaczymy?

teraz mam same refleksje czy robić czy nie :decayed:

Opublikowano

Jak już wydałeś tyle kasy na graty to chcesz zrezygnować? Nie ma ku***a mowy!!! Proszę rezać i się pochwalić co wyszło. I ch***j nas obchodzą Twoje refleksje, fura ma być gotowa przed zimą. :> :> :> :naughty::tongue4:

Opublikowano

za tydzień, góra dwa - bez dyskusji :decayed:

Opublikowano

pozostało tylko wsadzić do auta i jechać na strojenie

dobra dobra dobra zrobi się :decayed:

Opublikowano

koledzy polecacie jakies warsztaty lub serwisy gdzie profesjonalnie zajma sie zmianą rozrządu w TRÓJMIESCIE? dzieki za info

Opublikowano

Ambro już Ci pisał, że TUNE-UP :>

http://www.tune-up.pl/kontakt.php[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 19:35_________________________________________________Nie no, aż byłem sobie na mieście poszaleć furką. Mam radochę jak dzieciak z nowej zabawki :> :> :> Już rozumiem czemu Bieniek po wymianie turbo na większe zrobił spontanicznego spota na skwerze :>

Opublikowano

Gratulacje udanego programu.

Nie lepiej było kupić odrazu 2.5?? :decayed:

Opublikowano

Gratulacje udanego programu.

Nie lepiej było kupić odrazu 2.5?? :decayed:

No powiem Ci, że po przejażdżce Bieńkowozem na manii to mi szczena opadła, szczególnie jak musiałem łapać wszystko co z kokpitu zaczęło nagle spadać przy bucie :polew: Normalnie potwór, jeśli każde 2,5 oferuje podobne wrażenia to no no :>