Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Antonio - wiem ale wtedy nie byłem zainteresowany :>

Bieniek - w sensie dzisiaj grila?

A no i mój najnowszy mod to naklejka DOPE z turbiną na tylnej szybie :polew: Bieniek mówi, że to wiocha i siara czyli do mnie pasuje :polew:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A no i mój najnowszy mod to naklejka DOPE z turbiną na tylnej szybie :polew: Bieniek mówi, że to wiocha i siara czyli do mnie pasuje :polew:

nie przejmuj się to czysta zazdrość :cool1:

Opublikowano

Moski to kto dzis bedzie??Jak grilla nie chcecie to sobie cos z kfc zarzuce :kox:

Opublikowano

ja raczej nie dojade :hi:

Opublikowano

Moski to kto dzis bedzie??Jak grilla nie chcecie to sobie cos z kfc zarzuce :kox:

Ja na 99% będę

Opublikowano

ja będę bankowo

przed chwilą byłem na myjni na oruni,wjeżdżam,a tam takie dwie laski,jedna konkrecik :naughty::sex: ,tak się zapatrzyłem,że nawet nie zauważyłem kiedy umyły,mówię,co już?! to jeszcze wosk! i dalej lukałem,mówię wam,polecam :kox:

Opublikowano

ja będę bankowo

przed chwilą byłem na myjni na oruni,wjeżdżam,a tam takie dwie laski,jedna konkrecik :naughty::sex: ,tak się zapatrzyłem,że nawet nie zauważyłem kiedy umyły,mówię,co już?! to jeszcze wosk! i dalej lukałem,mówię wam,polecam :kox:

byłem tam kiedyś,ale chyba 3 sztuki się kręciły :cool1:

Opublikowano

Przy 1.9 to minimum 5 się kręci :>

Opublikowano

miałem wtedy passata :decayed:

Opublikowano

wybieram się dzisiaj i z tego co mi wiadomo, Olo też będzie, aaaa no i piwko oczywiście :notworthy:

Opublikowano

ja będę bankowo

...jak ty pojechałeś tam taki Fioletowy to laski pomyślały że denaturat chlejesz niebieski nos... :decayed:

Gratki za kolorki chłopaki :good: :good: :good:

Ps. Tomek znalazłem lewiznę na przeglądy 70 euro więcej i mogę rezać ile chcę :kox: dzisiaj byłem gościu nawet powiedział że lampki za***iście świecą ... :naughty:

Opublikowano

Ps. Tomek znalazłem lewiznę na przeglądy 70 euro więcej i mogę rezać ile chcę :kox: dzisiaj byłem gościu nawet powiedział że lampki za***iście świecą ... :naughty

mówiłem,że se poradzisz :naughty:

Opublikowano

Tak w ogole to co jest dostepne w ludzkich pieniadzach do b6?

http://www.venom24.pl/kierunkowskazy-audi-p-18959.html

Dymione boczne kierunki, ja chyba też zapodam :good:

To jest kox bodykit do B6 ale cena zabija... No i to wybrzuszenie na masce kupowate ale na szczęście można konfigurować zestaw:

http://www.chromemaster.pl/produkt/5822/22/Przedmioty/Audi/A4/A4_B6_8D0_01-05/Pakiet_ospojlerowania_AUDI_A4_8E_B6_S4_B6_Limo_Avant_przed_facelift_-_Hofele_quot_EVO-Light_quot_.html

Opublikowano

Hofele, bez wybrzuszenia i idiotycznych LEDów do jazdy dziennej, wygląda dużo lepiej od reszty które pokazałeś :wink4:

Na Twoim miejscu poczekałbym i rezał pełen body kit wraz z progami i tyłem bo inaczej będzie to wyglądało jak w calibrach z wielkim niskim przodem.

Pomyśl też może o czymś oryginalnym np. od S4.Fele już masz :wink4:

http://kmdtuning.com/news/wp-content/gallery/richs-b5-s4/s4_3.jpg

Opublikowano

a jednak się wyrobię :kox:[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 19:13_________________________________________________

podziękował za piwko i spota :hi:

Opublikowano

W Audi nic nie rezam,bo nim nie jeżdżę,ale przyszedł czas na remont zestawu T4+przyczepa.

Kupiłem dzisiaj komplet alu do przyczepy i ustawiłem się do lakiernika będę malował całego busa w metalik,znalazłem też skórzane fotele na przód,kierownicę i gałę skórzaną już mam.

Szukam oryginalnej grodzi na 3/4 czyli za drugim rzędem siedzeń(łóżka już nie będzie)

Na zimę będą alu 16,a na lato 17 i czip (ok 135KM)

Opublikowano

W Audi nic nie rezam,bo nim nie jeżdżę,ale przyszedł czas na remont zestawu T4+przyczepa.

Kupiłem dzisiaj komplet alu do przyczepy i ustawiłem się do lakiernika będę malował całego busa w metalik,znalazłem też skórzane fotele na przód,kierownicę i gałę skórzaną już mam.

Szukam oryginalnej grodzi na 3/4 czyli za drugim rzędem siedzeń(łóżka już nie będzie)

Na zimę będą alu 16,a na lato 17 i czip (ok 135KM)

No no, coś czuję że będzie grube modzenie... malowanko, alusie, skóra :good: :gwizdanie:

Opublikowano

grube,to było na zdjęciu antonia,a to będzie cały czas VW :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

dzienks,nie :guma: