Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany dobry zestaw do leona:

-pasek rozrządu Conti 140 zł

-rolka napinająca Ina 126 zł

-rolka prowadząca duża Ina 110 zł

-rolka prowadząca mała (pierwsza) Ina 60 zł

-rolka prowadząca mała( druga) Ina 55 zł

-pompa wody SKF 184 zł, Hepu 180 zł

Nie bierz pompy wody SKFa.

CB mogę pożyczyć 520xl+Floryda

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany macie jakiś wolny etat dla mnie :kox:

Opublikowano

Na dzień dobry mam do zrobienia 400metrów płotu i studnię do wykopania :decayed:

Opublikowano

Na dzień dobry mam do zrobienia 400metrów płotu i studnię do wykopania :decayed:

wiesz coś mniej ambitnego daj mi :polew:

Opublikowano

Dopisany: 08 Październik 2010, 22:02:44_________________________________________________

Pany dobry zestaw do leona:

-pasek rozrządu Conti 140 zł

-rolka napinająca Ina 126 zł

-rolka prowadząca duża Ina 110 zł

-rolka prowadząca mała (pierwsza) Ina 60 zł

-rolka prowadząca mała( druga) Ina 55 zł

-pompa wody SKF 184 zł, Hepu 180 zł

Taki sam zestaw możemy zorganizować u Ola za 620zł, tam gdzie podałeś wychodzi 671zł :naughty:

Daj znać czy zamawiać.

Opublikowano

Kurde już wiem o co chodzi z tymi obrotami, najzwyczajniej w świecie ślizga mi się sprzęgło, już trzeci raz od wiosny, tyle że teraz dużo bardziej niż ostatnio. I tu pytanie, czy Olo robi takie rzeczy jak wymiana sprzęgła? Bo chciałem PW wysłać ale ma pełną skrzynkę. No i czy naprawdę muszę to cholerne koło dwumasowe też zmieniać? Bo średnio mi się to uśmiecha :decayed:

Opublikowano

Po zwaleniu skrzyni sie okaze :kox:

Opublikowano

nie chce ktoś kupić fajnej skrzyni z głośniczkiem :decayed: robi wrazenie nie jest jakies monstrum ale bardzo ładnie gra

cena 150zł

Opublikowano

Kurde już wiem o co chodzi z tymi obrotami, najzwyczajniej w świecie ślizga mi się sprzęgło, już trzeci raz od wiosny, tyle że teraz dużo bardziej niż ostatnio. I tu pytanie, czy Olo robi takie rzeczy jak wymiana sprzęgła? Bo chciałem PW wysłać ale ma pełną skrzynkę. No i czy naprawdę muszę to cholerne koło dwumasowe też zmieniać? Bo średnio mi się to uśmiecha :decayed:

a ja taki zdziwiony ze nikt nie pisze Pw :polew: :polew: :polew: :polew:

pewnie ze zrobi. dwumasa w najgorszym razie moze zamienic jednomasą ;]

Opublikowano

No to gites :> Póki co problem zniknął, właśnie wróciłem z "trasy" i wszystko gra, swego czasu na temat ślizgania sprzęgła trochę z Robem pogadałem i mówił, że to po kilku dniach może mijać. Tak czy siak sprzęgło powoli mi się kończy skoro takie kilkudniowe uślizgi mi się pojawiają. I trzeba zacząć kasę odkładać na nowe. Jeśli już zajdzie potrzeba wymiany to jednak w półśrodki się nie będę bawił i od razu z dwumasem wymienię.

Opublikowano

Co porabiacie w tak piękną niedzielę??? :kox:

Opublikowano

...ja oglądam na TVN Turbo jak chłopaki śmigają po lodzie ...a później jakiś spacerek i deser belgijskie frytki ... :slina::kox:

Opublikowano

Ja właśnie wciągnąłem pyszny polski obiad,gołąbki w kapuście,pure i sos pomidorowy :) :) :)

Opublikowano

ja wczoraj byłem z Karolkiem na Piranha 3D i właśnie ściągam soundtrack :naughty:

a film za***isty,nie spodziewałem się,Karol mnie prosił to poszedłem,ale ze łzami w oczach,spodziewając się totalnej szmiry,a tu zaskoczenie :good:

...a muza za***ista,no jest na co popatrzeć :przebiegly:,aż dziw,że film jest od 12lat :shocked:

Opublikowano

Fajnie jest mieszkać na wsi,ale mały wypad do kina lub gdzieś do klubu,to straszna wyprawa,więc w końcu zostajesz z piwkiem przed tv,a młodzi tłuką się w pokoju na dole :thumbdown:

Najgorzej jest zimą na spacer trzeba zabrać łopatę,żeby odśnieżyć sobie drogę....

Niema jednak co narzekać,powietrze jest czyste i właśnie przed chwilą spacerowaliśmy nad jeziorkiem :)

Opublikowano

Pany mam takie pytanie czy ktoś z was miał do czynienia z Fiatem Punto 1,2 znajoma ma okazję do kupna takie wozidło z 2001 roku 80 tyś km z klimą serwisowany od pierwszego właściciela, tydzień temu zdała prawko i zgłosiła się do mnie o pomoc... :wink4:

Opublikowano

Sąsiad ma i jeździ raczej się nie psuje,pompka sprzęgła i kilka drobnych awarii zaliczone(jego ma też tak ok 80tyś przejechane), ogólnie ok. mało pali i ciche.

ale to Fiijjat :decayed:

Opublikowano

Chłopaki mam pytanko czy będzie ktoś w środę z VAG-iem na spocie?? Bo parę dni temu czyściłem przepustnicę i zrobiłem adaptację bez VAG-a sposobem z forum ale chyba coś nie jest jak powinno bo auto na obrotach od 1000 do 2500 w ogóle nie jedzie, nie ma przyspieszenia a potem już tak i zaczęło się to po tym czyszczeniu. Może trzeba VAG-iem zrobić adaptację albo coś innego się zbroiło :angry:

Opublikowano

w tą środę spot chyba będzie u Oli na oruni,robimy tam grilla,wpadnij,veg będzie :wink4:

Opublikowano

ok nie wiem gdzie to ale Lodówa chyba już tam był to za nim pojadę :> to dzięki

do środy :hi: