Opublikowano 10 Października 201015 l ok nie wiem gdzie to łatwo trafić. Jak będziesz leciał przez Gdańsk i nagle zaczną się pojawiać auta na sygnałach,a między blokami szwendać się będą ludzie w dresach,a drudzy w mundurach,to właśnie trafiłeś na Orunię. Wystarczy jeszcze zapytać o Zygę i jesteś na miejscu
Opublikowano 10 Października 201015 l ok ok dzięki to już wszystko wiem Długo nie byłem na spocie i widzę coraz ciekawiej się robi
Opublikowano 10 Października 201015 l mgnat,tylko niemów że znasz Zyge z Oruni przy Lodówie,strasznie go to drażni :gwizdanie:
Opublikowano 10 Października 201015 l tam przy drodze jest głaz i na nim siedzi żaba... i wtedy w srode w lewo.... sie zdziwicie chyba tym razem ;]
Opublikowano 10 Października 201015 l sie zdziwicie chyba tym razem co,wiatę wyrezałeś,czy złotego grilla
Opublikowano 10 Października 201015 l grill to bedzie z mercedesów ... kiedys ;] :gwizdanie: ooo,to jest projekt,może już w środę spalimy jednego ...na pewno kiełbaski byłyby pyszne :gwizdanie:
Opublikowano 11 Października 201015 l mgnat,tylko niemów że znasz Zyge z Oruni przy Lodówie,strasznie go to drażni :gwizdanie: hehe opowiadał mi tą historie
Opublikowano 12 Października 201015 l najlepszego alv jutro spot trochę na późniejszą godzinę - tak na 19 bo się nie wyrobię