Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Leszcze leci ktoś na dniach w okolice Wrocławia, Krakowa, Rybnika, Raciborza ??

Z tego co wiem to Tomeks nie jedzie

:decayed:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A to dól :decayed:

Opublikowano

makówa,ale z tym twoim programem jest coś nie tak,bo wypsiu jebną Bieńka bez programu,a ty po programie nie dałeś rady :decayed:

Bieńkowóz wtedy nie domagał :decayed: A teraz jest już wersja poprawiona :decayed:

Opublikowano

Az takiej poprawy nie ma.Ruszylem jak piz*us i taki efekt.

Co z filmem?

Opublikowano

No jeszcze nic z filmem nie zrobiłem :decayed: Leniwy jestem i potrzebuję weny do takich operacji :decayed: A co do Bieńka i Wypsia - skoro Bieniek przyznaje się że kiepsko ruszył to nawet cienias by go jebnął :decayed:

Opublikowano

No jeszcze nic z filmem nie zrobiłem :decayed: Leniwy jestem i potrzebuję weny do takich operacji :decayed: A co do Bieńka i Wypsia - skoro Bieniek przyznaje się że kiepsko ruszył to nawet cienia by go jebnął :decayed:

na YT wrzuć,przecie to chwilka :cool1:

Opublikowano

Az takiej poprawy nie ma.Ruszylem jak piz*us i taki efekt.

Co z filmem?

nie piz*uś tylko jebnąłem cię 40 konnym autem z 3 osobami na pokładzie....

i dzisiaj po programie przykro mi Bieniek ale tez cię objadę bo jak by nie było masz już na blacie 2x tyle co ja.... :cool1: [br]Dopisany: Listopad 25, 2010, 23:08:22_________________________________________________

:decayed: A co do Bieńka i Wypsia - skoro Bieniek przyznaje się że kiepsko ruszył to nawet cienias by go jebnął :decayed:

jeżeli Bieniek cienko ruszył a Resztek normalnie to dla czego objechał Resztka...

a co to twojego programu Maciek to chyba jest coś nie tak bo nie wiem jak twoja ale ja spokojnie na 2 biegu upalam gumę 245/40/18 ... :decayed:

Opublikowano

Dobrze Wypisu niech bedzie na Twoje :decayed: :decayed:

Opublikowano

k**wa musiałem się wpisać toż to 9 setna strona :decayed: a żeby nie było OT to i tak bym was wszystkich wy***ał moim MKII w gazie :decayed::kox:

Opublikowano

siemka :hi:

polecilibyście może jakiś sklep w trójmieście w którym można kupić jakieś przyzwoite HIDy??

Opublikowano

siemka :hi:

polecilibyście może jakiś sklep w trójmieście w którym można kupić jakieś przyzwoite HIDy??

Gdynia na Pustkach Cisowskich

Opublikowano

dzięki chłopaki ;)

a co myślicie na temat tych dwóch kompletów:

http://allegro.pl/zestaw-hid-xenon-h7-trojmiasto-ksenon-sklep-ledw5w-i1325430764.html

http://allegro.pl/zestaw-hid-xenon-ksenon-warn-canceller-h7-can-bus-i1327175785.html

wiadomo że pewnie co droższe to lepsze.. ale warto wydać te dwie stówki na ten komplet?? :wink4:

Opublikowano

nie masz komunikacji can w aucie,wiec do ciebie są te tańsze

te droższe są do B6 B7

Opublikowano

no dobra to dzięki za pomoc :)

a spoty już przeniosły się na Matarnię?? czy dalej grill w słabą pogodę? to może bym wpadł w końcu :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj był akurat na matarni :cool1:

Opublikowano

to teraz już spoty w czwartki a nie w środy? i na którą godzinę?? to za tydzień już będę :decayed:

Opublikowano

to teraz już spoty w czwartki a nie w środy? i na którą godzinę?? to za tydzień już będę :decayed:

nie nie

w środę

Opublikowano

jeżeli Bieniek cienko ruszył a Resztek normalnie to dla czego objechał Resztka...

a co to twojego programu Maciek to chyba jest coś nie tak bo nie wiem jak twoja ale ja spokojnie na 2 biegu upalam gumę 245/40/18 ... :decayed:

Ale co Wy tak się uczepiliście mojego programu? Z moim programem jest wszystko ok, fura idzie tak jak powinna iść przy tej mocy. Nie wiem czego się spodziewacie po ośce ~380Nm na zimowych 16" o szerokości 205, w dodatku na kostce brukowej VS quattro 2.5 TDI po programie. I nie ważne czy domaga i ma te 205 koni czy nie domaga i ma ich 180. Tak czy siak ma ich nadal więcej niż moje 1.9 i w dodatku ma napęd na cztery buty. Więc nie wiem o co chodzi, myśleliście że odjadę na starcie o 5 długości ? Mocniejszemu przeciwnikowi z lepszą trakcją? :decayed: A swoje 19" to ja też spokojnie palę na dwójce i to pod górę... A jak jest mokro to i na na trójce, też pod górę... A dlaczego pod górę? Bo moje ulubione miejsce do palenia gumy biegnie właśnie k**wa pod górę!