Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no, ja wiem co to za firma :decayed: Chodziło mi o to, czy nie widać nic podejrzanego na fotkach. I o co chodzi z tym, że tylne amorki są oryginalne? W sensie że ori Audi? To na jakiej zasadzie działa na nich gwint ?

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie no, ja wiem co to za firma :decayed: Chodziło mi o to, czy nie widać nic podejrzanego na fotkach. I o co chodzi z tym, że tylne amorki są oryginalne? W sensie że ori Audi? To na jakiej zasadzie działa na nich gwint ?

Masz takie tuleje z gwintem pod sprężynę :wink4: ale tylne amory bym wymienił z tego zestawu :cool1:
Opublikowano

regulacje masz na tylnej sprężynie.. tam jest taka tulejka gwintowana wraz z pierścieniem, która pełni role dystansu.. albo sprężyna jest bliżej górnego kielicha albo dalej :wink4:

o szybszy byłeś :naughty:

Opublikowano

regulacje masz na tylnej sprężynie.. tam jest taka tulejka gwintowana wraz z pierścieniem, która pełni role dystansu.. albo sprężyna jest bliżej górnego kielicha albo dalej :wink4:

o szybszy byłeś :naughty:

:naughty: :naughty: ogólnie chu.jowa regulacja jest w B6
Opublikowano

Ta już wiem, gadałem na PW ze sprzedającym. Sprawdziłem w katalogu H&R i są 2 zestawy pod B6 2WD. Jeden do 1050kg, a ten z aukcji od 1050kg. Tylko o jakiej wadze tu mowa? bo przecież nie auta. Nacisk na jedną oś?

Typ 8E, (B6/B7) 2WD, bis/up to 1050 kg VA-Last/FA-weight

Typ 8E/QB6, (B6/B7) 2WD, ab/from 1051 kg VA-Last/FA-weight

Opublikowano

Może dmc :mysli:

Opublikowano

pewnie jest różnica miedzy dieslami a benzyną.. chodzi o twardość przodu

Opublikowano

pewnie jest różnica miedzy dieslami a benzyną.. chodzi o twardość przodu

W gwintach i porządnych kitach nie ma różnicy ON/PB :przebiegly:
Opublikowano

a regulacji tyłu mam juz dosyć.. niestety aby dobrze skręcić trzeba wyjąć sprężynę, bo normalnie kręcąc pierścień obraca się razem z tulejką..

jak zamawiasz nowe H&R, teina czy tam KW, zawsze proszą o foto tabliczki znamionowej z naciskami, i pod to produkują :good:

Opublikowano

a regulacji tyłu mam juz dosyć.. niestety aby dobrze skręcić trzeba wyjąć sprężynę, bo normalnie kręcąc pierścień obraca się razem z tulejką..

jak zamawiasz nowe H&R, teina czy tam KW, zawsze proszą o foto tabliczki znamionowej z naciskami, i pod to produkują :good:

Może i tak, ale jak założysz ON do PB i na odwrót to żadnej różnicy nie odczujesz :wink4: taki urok utwardzonej gazówki :decayed:
Opublikowano

no różnica pewnie jest nie wyczuwalna, ale fakt faktem że coś tam kręcą i kombinują darmozjady w biurach producentów tych gwintów, tak aby katalog był trochę "grubszy" :polew: :polew:

Opublikowano

Może być dopuszczalny nacisk z dowodu rej? :decayed: Bo wg tego mam 10,75 kn co daje 1075 kg.

Zresztą olać. Używka HR powinna być i tak dwie klasy lepsza niż nówka AP lub Supersport, a takie miałem w planach. Nie mówiąc już o TA lub MTS. Muszę się z tym jeszcze przespać i jakby co to jutro wezmę.

Opublikowano

a w dowodach różne bajki piszą.. ale chyba różnicy nie będzie :cool1:

Opublikowano

no różnica pewnie jest nie wyczuwalna, ale fakt faktem że coś tam kręcą i kombinują darmozjady w biurach producentów tych gwintów, tak aby katalog był trochę "grubszy" :polew: :polew:

O i tu jest sedno sprawy :polew: fakt faktem jak pojedziesz do zerkopolu to ci ustawią zawieche tak, że poczujesz różnice ale to są indywidualne nastawy :cool1:

Może być dopuszczalny nacisk z dowodu rej? :decayed: Bo wg tego mam 10,75 kn co daje 1075 kg.

O patrz :decayed:
Opublikowano

co jutro robimy?

Opublikowano

siedzimy w okopach ? :dziura:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Co jest leszcze ? W końcu nikt nie jedzie na zimowy ?? :kox:

Opublikowano

Co jest leszcze ? W końcu nikt nie jedzie na zimowy ?? :kox:

Widać że się niezmiernie cieszysz

Opublikowano