Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

o w piz*u :confused4:

Opublikowano

brawo antoni :good:

Piotrek dasz rade zoorganizować kpl 4 sztuk dystansów 15mm do naszego paździocha :mysli:

jacha :good: prosta konstrukcja, bo jest tyle "mięsa" że nie trzeba robić specjalnego kołnierza centrującego tylko idzie normalny parapet :wink4:

Nie wiem czy przypadkiem nie mam w garażu kpl 15+17mm, muszę luknąć czy tego nie pogoniłem albo nie przerobiłem

Opublikowano

też bym chciał dystanse na lato :)

Opublikowano

też bym chciał dystanse na lato :)

byłby ktoś jeszcze chętny? Przy większej ilości, opłaca mi się przerwać tokarzowi jakąś robotę, bo tak dla 4szt to trochę zabawy.

Gwarantuje ze cena będzie bdb

Opublikowano

ja na przód i jaca cały komplet :cool1:

Opublikowano

to się chopy ogarnijcie co kto by dokładnie chciał i w jakich wymiarach i mogę wam coś zorganizować :good:

Opublikowano

Ja poprosze 4 sztuki 15mm - na bank biore taki zestawik

Chyba ze masz juz na stanie 4 x 15 to biore od reki :wink4:

Opublikowano

mam parę kpl, luknę w warsztacie co tam mam i dam znać

Opublikowano

Ola miała wypadek - typ wpadł w poślizg i stanął w poprzek na pasie jadącym z przeciwka... Dobrze że jej się nie stało za wiele, choć miesiąc na zwolnieniu była z powodu bólu kręgosłupa... Dzwon był dzień po wystawieniu go za 14k na allegro :decayed:

Opublikowano

no całe szczęście,że Oli nic się nie stało :good:

dobry prawnik pewnie wyciągną by trochę więcej z ubezpieczenia niż suma do szkody całkowitej :naughty:

Opublikowano

Całkowita + reszta wozu + OC sprawcy za Oli zdrowotne + NW z Lupo + OC od Oli z pracy też nie wyjdzie źle :wink4:

Opublikowano

no tak,ale całkowitą wyliczyli z rynkowej,pewnie jakieś 7-8tysi,a chciałeś ją opchnąć za 14,przy AC pewnie nic by się nie zdziałało,ale przy sprawcy,hmm,kto wie,prawnik,pełnomocnictwo i nich biega :naughty:,sa chyba kancelarie,które się specjalizują w spawach odszkodowań komunikacyjnych :mysli:

Opublikowano

Policzyli od dychy (wypłacili 8,4k) także w miarę rzetelnie... Za tani parch żeby bawić się w prawników bo by dla siebie nie uciułali a co dopiero dla mnie... :decayed: Dużo więcej wart jest w częściach (silniki temat chodliwy - zacierają się, skrzynie też się rozpierdlalają) niż go wystawiłem ale nie chce mi się go rozbierać...

Opublikowano

ooo,to ładnie,od 10 i wypłacili 8,4 :cool1:

jak kupowałem Kamilowi lupo,szukałem informacji o 1,416V i jedyne co znalazłem,to że trzeba zimą uważać na zamarzająca odme,co doprowadza do braku smarowania,a poza ty to pancerne silniki :)

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano

Weź opuść Tomkowi za koła bo stękał pół spota :decayed:

Opublikowano

wyszły mnie 1,6k jemu oddaję za 1,2k i jeszcze drogo, to co mam pałę zrobić i oddać za 1k czy jak ?? :decayed::kox: Niech bierze całego za 4k i tyle jak ma też 1,4 16V to może mu się przydać jak mu się zatrze :decayed:

Opublikowano

Tomeks dzieki za podwozke :decayed: