Opublikowano 8 Grudnia 201312 l No od nas wiadomo ja,bien,Łebski,booster,moze jaca,dziadek tez moze wpadnie,mateo zdziwaczał to kij wie,moze fuso.....ale na dzień dzisiejszy od nas są pewne 4 osoby.
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l No my się też jakoś ogarniemy może kilku chłopaków przyjedzie chociaż tak żeby jedno auto miało komplet:wink:
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l No dobra to już jak tak prosicie to ja tez przyjadę wypić pare ptysiów
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Troche ten 20ty mi ciąży bo tak bym się pisał ale w sobote do roboty śmigam więc nie za specjalnie to widzę, bo wladi by mnie zabrał pewnie po drodze no chyba że więcej chętnych od nas jedzie z wladim
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l Troche ten 20ty mi ciąży bo tak bym się pisał ale w sobote do roboty śmigam więc nie za specjalnie to widzę, bo wladi by mnie zabrał pewnie po drodze no chyba że więcej chętnych od nas jedzie z wladim własnie, żeby to był week tzn sobota a tak piątek to cieżko:kwasny:
Opublikowano 8 Grudnia 201312 l nie nie nie jak większość zadeklarowała, że piątek pasuje to po co dla jednej osoby zmieniać ciężko mi teraz określić się czy będziemy bo w transporcie nigdy nic nie wiadomo:facepalm:
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Chłopaki i dziewczyny - sorry nie będzie mnie jednak - przełożyli w pracy wigilie u nas na 20 na 19-stę - musze być
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Przecież wyszło, że przyjezdnym pasuje bardziej sobota tylko nie wiem czy wytrzeźwieje po wigilii służbowej do następnego dnia
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Przecież wyszło, że przyjezdnym pasuje bardziej sobota tylko nie wiem czy wytrzeźwieje po wigilii służbowej do następnego dnia
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Nie pierd...przyjeżdżaj jak coś odwioze Cię do domu:p memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l Nie pierd...przyjeżdżaj jak coś odwioze Cię do domu:pmemory five wladi i wszystko jasne :-) wladi będzie wszystkich odwoził, załatwi sobie jakiś kontrakt z izbą wytrzeźwień i będzie nieźle zarobiony
Opublikowano 10 Grudnia 201312 l ..mateo zdziwaczał... odwoluje,dzisiaj był bardzo miły,ale to nic... ...był miły dla klientów:shock3: .......hmm:mysli:,w sumie wychodzi na to,ze faktycznie zdziwaczał