Opublikowano 22 Grudnia 201312 l drogi ten kabel, nie kupie go specjalnie do tego, szukam kogoś kto taki posiada Napisz do Łepski mieszka w okolicy Gdyni napewno pomoże:wink:
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Nie mam VCDSa To se kup:decayed: mam tyle, że nie będę w 3city w najbliższym czasie:kwasny: Adam prędzej miałeś pisać to bym mojemu dała, o 13 był w GD
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Adaś jak chcesz to mogę na jutro wziąć do roboty vaga ale byś musiał na Oksywie podjechać
Opublikowano 22 Grudnia 201312 l Dziękuję za pomoc, nie ma problemu, powiedz o której i gdzie mam podjechać ?
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Witam. Pomoże ktoś w zmianie manetek zwykłych na te z tempomatem w mojej b8? Proszę o info na priv...
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Witam też jestem nowy tutaj orientujecie się gdzie w 3-city lub okolicach założę tempomat w swojej perełce b5 przed liftem
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Witam też jestem nowy tutaj orientujecie się gdzie w 3-city lub okolicach założę tempomatw swojej perełce b5 przed liftem W B5 samemu ogarniesz, w dziale warsztat jest opis
Opublikowano 1 Stycznia 201412 l Noszę się z zamiarem sprzedaży mojej B5, jak byście mieli kogoś zainteresowanego takim autem, zapraszam na PW. Postaram się w weekend zrobić jakieś foty to wrzuce w dziale "sprzedam".
Opublikowano 2 Stycznia 201412 l Plan jest na ekonomie czyli octavia ale upatrzyłem coś innego. Wysłane z telefonu...
Opublikowano 2 Stycznia 201412 l Witam Panowie, Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G
Opublikowano 2 Stycznia 201412 l Witam Panowie,Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G Logi można ogarnąć
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Witam Panowie,Jestem w miarę nowym użytkownikiem Audi, czy jest ktoś na spotach z silnikiem 2.0 TFSI ? Chciałbym porównać dynamikę, wydaje mi się, że auto zamula jak na 200KM lub może osoba potrafiąca zdiagnozować parametry z vcds-a (kabel i soft mam) dzięki z góry za info. pzdr G 2.0TFSI w serii ma bardzo gładki moment i mimo 200km nie czuć tej mocy podczas przyśpieszania, jak wpadniesz na spota to można zrobić logi
Opublikowano 3 Stycznia 201412 l Dzięki Panowie za info, chętnie skorzystam z pomocy i podjadę na najbliższy spot. Pzdr G
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Panowie czy spot w tą środę odbywa się normalnie? Świeżak może przyjechać się przedstawić?
Opublikowano 6 Stycznia 201412 l Możesz ja Ci pozwalam i moje piwo oddaj mojemu czarnuchowi Tomeksowi on dla mnie zbiera i jak ja tam wpadam raz na rok to wszystko wychlewam ...