Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze być 19,generalnie mam to w d*pie:decayed:

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano, jest dzis spot? :P

Opublikowano

jest

Opublikowano
jest

A kto będzie? :decayed:

Opublikowano

Alona :decayed:

Bieniek właśnie do mnie napisał że odpada, ja i Łepski chyba też więc ze spotu nici

Opublikowano

no wlasnie kto bedzie, bo ja nie wiem czy mi sie z domu chce wylazic :D

---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ----------

jaaaaaa, no dobra, to za tydzien? jestem do 28go, albo mozemy zrobic jutro spota lub tez w piatek? :-P

Opublikowano

w sumie moze byc jutro.

Opublikowano

Oj ciągnie was do siebie,ciągnie:naughty::decayed:

Opublikowano

Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... :decayed: Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy... :kwasny:

Opublikowano
Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... :decayed: Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy... :kwasny:

Strona główna

Opublikowano

Booster robiłeś tam koła ?

Opublikowano

kiedyś tylko prostowałem to zrobili dobrą robotę, ale kilku znajomków robiło kompletnie od prostowania po proszek i są zadowoleni

Opublikowano

Tez mogę polecić CNF odnawialem tam fele do B3 z polerowanym rantem i wkretami dookola, profi robota ale tez tani nie są

Opublikowano

Ponad osiem lat temu odnawiałem tam ranty w OZtach w passacie b3

Opublikowano

Kumplowi z roboty ostatnio zamiast proszkiem, pomalowali z pistoletu :decayed: Do tego bardzo kiepsko :kwasny:

Opublikowano

Może zależy który oddział. Ja robiłem w tym co na Orunie się zjeżdża

Opublikowano
Może zależy który oddział. Ja robiłem w tym co na Orunie się zjeżdża

Nie ma takiego:wink:

Jeden w Osowej,drugi na kartuskiej.

Opublikowano

No może na Kartuskiej, w Gdańsku bywam raz na rok a do tego z tymi felami było to z conajmniej 8 lat temu

Opublikowano

Mydlany ma racje,kiedys na orunie jeździło sie kartuską,bieniu,za młody jestes .....słoiku:grin:

Opublikowano
:grin::grin::grin::grin: