Opublikowano 19 Lutego 201412 l Alona Bieniek właśnie do mnie napisał że odpada, ja i Łepski chyba też więc ze spotu nici
Opublikowano 19 Lutego 201412 l no wlasnie kto bedzie, bo ja nie wiem czy mi sie z domu chce wylazic ---------- Post dopisany at 18:20 ---------- Poprzedni post napisany at 18:19 ---------- jaaaaaa, no dobra, to za tydzien? jestem do 28go, albo mozemy zrobic jutro spota lub tez w piatek? :-P
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy...
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Panowie jest u nas w 3M firma zajmująca się profesjonalnie odnawianiem alufelg ? Mówiąc profesjonalnie chodzi mi o jakość wykonania usługi , paletę barw oraz sposób malowania - nie chcę tego robić u "Wieśka w garażu". Chciałbym odświeżyć komplet 18 z auta staruszka z tym że jedno koło jest do delikatnego prostowania a jedno trzeba spawnąć na wew. racie... Niby koła ori AMG a staruszek i tak znalazł na nie sposób... Nie chciał bym zawracać doooopy chłopakom z Wawy żeby ogarnąć te koła w renowacjafelg.pl ale jak nie będzie innej alternatywy... Strona główna
Opublikowano 20 Lutego 201412 l kiedyś tylko prostowałem to zrobili dobrą robotę, ale kilku znajomków robiło kompletnie od prostowania po proszek i są zadowoleni
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Tez mogę polecić CNF odnawialem tam fele do B3 z polerowanym rantem i wkretami dookola, profi robota ale tez tani nie są
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Kumplowi z roboty ostatnio zamiast proszkiem, pomalowali z pistoletu Do tego bardzo kiepsko
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Może zależy który oddział. Ja robiłem w tym co na Orunie się zjeżdża Nie ma takiego:wink: Jeden w Osowej,drugi na kartuskiej.
Opublikowano 20 Lutego 201412 l No może na Kartuskiej, w Gdańsku bywam raz na rok a do tego z tymi felami było to z conajmniej 8 lat temu
Opublikowano 20 Lutego 201412 l Mydlany ma racje,kiedys na orunie jeździło sie kartuską,bieniu,za młody jestes .....słoiku:grin: