Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie kusi sprawdzenie, bo jestem ciekawa ile moja czarna strzała ma mocy, i czy rzeczywiście tego virusa ma bo nie mogę znaleźć żadnych papierów do tego...

nie wiem... Rob555 odradza...

• Odpowiedzi 24,3 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak on odradza to sobie odpusc wkoncu jest specem :wink4:

Opublikowano

jak on odradza to sobie odpusc wkoncu jest specem :wink4:

może to zrobić na moją odpwoiedzialność :)

dlatego pytam czy ktoś z "naszych" hamował, bo sporo się naczytałam o tym, a chcę żywych argumentów :kox:

Opublikowano

Rob555 odradza...

Dlaczego?

Opublikowano

Pany z B6 pytanie za dyszkę, szwagrowi nie działa nawiew na przednia szybę co to może być ?? :cool1:

Probowałem z niego głupka zrobić, że niby nie umie się klamotyzacją obsługiwać ale nie daje się :decayed:

Opublikowano

Rob555 odradza...

Dlaczego?

właściwie tak do końca to nie wiem, zapytam się go jutro dokładnie, bo jadę na wymianę oleju :decayed:

http://dieselteam.pl/forum/viewtopic.php?p=50595&highlight=#50595

Opublikowano

Rob555 odradza...

Dlaczego?

bo on już taki jest :rolleyes:,zanim ci zrobi coś przy aucie,to nastraszy,ze może się zepsuc 1000 rzeczy :cool1:

Opublikowano

Jak chcesz to zmierz ile ma koni ,tip to mocna skrzynia i na pewno przeżyje hamowanie. Tylko po co ?? Chcesz się dowiedzieć ,że ma 140 KM :wink4:

Bardzo wątpię ,że masz chip :cool1:

Opublikowano

hmmm... GILI dlaczego wątpisz?? :tongue4:

Opublikowano

Bardzo wątpię ,że masz chip :cool1:

Łaj :mysli:

Opublikowano

Mogę przyjechać moim byłym B5 w serii , staniemy na kreskę i nie będziesz musiała skrzyni forsować na hamowni :decayed:

Trochę za ostro powiedziane :mysli:

Przepraszam :notworthy:

Opublikowano

hmmmmm... :evil:

chyba nie doceniasz mojej czarnej strzały!!!!

ona ma niezłego kopa, no może nie na tych kołach... hehe :confused4:

a swoją drogą na krechę to mogę nawet z Twoją B6ka stanąć :tongue4:

Opublikowano

Z b6 miała byś pewnie większe szanse :embarrassed:

Opublikowano

no to na spocie może by bardzo ciekawie :rolleyes:

Opublikowano

Pany z B6 pytanie za dyszkę, szwagrowi nie działa nawiew na przednia szybę co to może być ?? :cool1:

Probowałem z niego głupka zrobić, że niby nie umie się klamotyzacją obsługiwać ale nie daje się :decayed:

podłączałes pod kompa ?? moze bląd jest jakis w panelu sterowania klimą

Opublikowano

... wiem, zapytam się go jutro dokładnie, ...

Moim zdaniem problem tu opisywany wogóle nieistnieje, bo jeżeli tak by było to producent zablokowałby możliwość zmiany trybu pracy z D na N w czasie jazdy, a tak nie jest. Zauważ, że możesz w czasie jazdy wyrzucić na (luz) N nie używając przycisku od blokady. Instrukcja obsługi opisuje tylko sposób ponownego zapięcia biegu.

Opublikowano

... wiem, zapytam się go jutro dokładnie, ...

Moim zdaniem problem tu opisywany wogóle nieistnieje, bo jeżeli tak by było to producent zablokowałby możliwość zmiany trybu pracy z D na N w czasie jazdy, a tak nie jest. Zauważ, że możesz w czasie jazdy wyrzucić na (luz) N nie używając przycisku od blokady. Instrukcja obsługi opisuje tylko sposób ponownego zapięcia biegu.

jest to bardzo niezdrowe uzywanie skrzyni. slyszalem o ludziach ktorzy podobno w ten sposob chcieli oszczedzac paliwo hahah :wallbash: :wallbash: chodzi nie tylko o smarowanie ale o to ze skrzynia dziala "w druga strone" czyli przenosi naped z kol na elementy wykonawcze a nie na kola. dlatego holowanie o ile wogle jest dopuszczane w automatach to jest ograniczone do jakis niskich predkosci , w stylu 50km/h.

ale to wszystko moim zdaniem wymaga dluzszego czasu zeby zrobic kuku skrzyni i jedno hamowanie nie powinnio stanowic zagrozenia. tylko faktycznie po co to robic? raczej automatow nie kupuje sie do wyscigow wiec pare koni w ta czy w tamta nie powinno robic az takiej roznicy...

Opublikowano

Jeny ja już to wszystko czytałam, ja tylko chcę wiedzieć czy ktoś u nas hamował tiptronica i na sobie ktoś tego doświadczył, to tyle. :tongue4:

Wiedzę teoretyczną na ten temat już posiadam. Jest 50000 koncepcji, dlaczego można włączać N itp.

Ano i po prostu chcę wiedzieć ile mam tych koni mechanicznych, czy to grzech?? :kox:

http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=62738&st=0 tu jest fajnie opisane :)

Opublikowano

witam kolegów, czy możecie mi podać nazwę jakiegoś serwisu, mechanika, firmy gdzie dobrze mi zrobią obniżane zawieszenie i ogólnie dobrze sprawdzą autko, chodzi mi wylącznie o 3miasto