GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie wiem jak w samym Trójmieście, ale Kaszuby zasypane i ciągle pada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 W Trójmieście nie uświadczysz innej pogody niż u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Ale jazda byłem u rodzinki na takim Kaszubskim kuligu, ujeb... po pas,to jest rzeź,dwa konie duże sanie i 20 małych,ognisko i..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Gili,tam u was wszyscy maja kunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Nie każdy, ale koń to nie rzadkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 spamowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zostaw forum erotyczne i też wskocz na listę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zostaw forum erotyczne i też wskocz na listę :gwizdanie: pany,jak nieprzestanie sypać,to pożyczycie mi po jednej zimówce,nie cobym dojechał jakoś do Bukowiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 mogę ci załatwić cały komplet na kilka dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 mogę ci załatwić cały komplet na kilka dni poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kocky Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 pany,jak nieprzestanie sypać,to pożyczycie mi po jednej zimówce,nie cobym dojechał jakoś do Bukowiny Toć twardo chciałeś na letnich tą zimę przejechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 mogę ci załatwić cały komplet na kilka dni poważnie oczywiście nie za darmo 30%rabatu na dowolną flaszkę załatwi sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLO_GDA Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ja bierzesz flaszke to kupuj BOLSa - potrzebuje kilka pustych butelek po bolsie 0.7 ktos ma? czy umawuiamy sie na opróżnianie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 30%rabatu na dowolną flaszkę załatwi sprawę daje 100% rabacik ale mam nadzieję,że zima jednak odpuści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 pany,jak nieprzestanie sypać,to pożyczycie mi po jednej zimówce,nie cobym dojechał jakoś do Bukowiny Wezmę Cię na hol to pod górkę podjedziem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 - potrzebuje kilka pustych butelek po bolsie 0.7 ktos ma? Czekaj zapytam teścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 o widze dyżurni trójmiejscy spamowicze funkcjonują :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 o widze dyżurni trójmiejscy spamowicze funkcjonują :polew: Gili jest nawet notowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ale mam nadzieję,że zima jednak odpuści Ja też...z tego powodu :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi