Opublikowano 31 Maja 200719 l Autor ma, gorzej z czasem - za to na spocie są zazwyczaj VAGi, choć ostatnio nie było, bo i zainteresowanie też nikłe przez ostatnie tygodnie było małe. Ludzie wolą zapłacić
Opublikowano 31 Maja 200719 l Autor Brynia, ten hotel jest w pip daleko (noo, powiedzmy). Zapomniałem Ci napisac, może spróbuj tam zadzwonić i się dowiedzieć o te interesujące Ciebie rzeczy : http://www.willalubicz.pl/
Opublikowano 31 Maja 200719 l To jesli byla by taka mozliwość to jestem zainteresowany i to bbb. Chodzi mi konkretnie o kat wtrysku. Mam zmodyfikowany soft i nie wiem jaki to dokladnie jest. A wyszło mi na vag'u ze powinienem ustawic tylko moze to wlasnie wpłynąc na moj wgrany soft. Narazie nic nie bede ruszał.
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l To jesli byla by taka mozliwość to jestem zainteresowany i to bbb. Chodzi mi konkretnie o kat wtrysku. Mam zmodyfikowany soft i nie wiem jaki to dokladnie jest. A wyszło mi na vag'u ze powinienem ustawic tylko moze to wlasnie wpłynąc na moj wgrany soft. Narazie nic nie bede ruszał. Jeśli pojawisz się na spocie 9 czerwca to Zdeniu napewno Ci autko Z VAG-UJE
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l Jestem nowy w klubie ale postaram się byc na waszym spocie bo to super pomysł
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l Autor przyjedź, przyjedź Ja jeszcze w przyszłym tygodniu roześlę mejla do wszystkich (Gdynia, Sopot, Gdansk i jakieś okolice...). Fajnie jakby adadur się przydizlował (podkreślenie, że masz dizelka i nie będzie drogo )
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l no chyba coś zaczyna się dziać w temacie pre_pl na Tobie ciąży teraz temat mobilizacji ekipy ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l Autor pre_pl na Tobie ciąży teraz temat mobilizacji ekipy ee tam, na luzie... muszę najpierw klimę zrobić, dalej gdzieś ucieka. Możesz dać numer do Remiego ? Gdzieś mi uciekł, a pisanie PW z nim to teraz nie ma sensu
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a Ok , mogę się z Tobą podzielić
Opublikowano 1 Czerwca 200719 l ja 9 będę no chyba że wygram w totka w między czasie to pojadę do niemcowa kupować jakiegoś RS-a Ok , mogę się z Tobą podzielić
Opublikowano 4 Czerwca 200719 l Autor zdeniu[/color][/b] jedziesz po RSa?? nie, nie... odbiera z Niemiec A5