GILI Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ma znajomego ktory kupil od niego fajne A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ma znajomego ktory kupil od niego fajne A6 to jeden plus VIN przysłał, jutro będę wiedział co i jak. Wiem że to jest 110km ale to nie przeszkadza, trochę się z tym rozpędził nie da się ukryć. Zderzak ze spryskami ? a to ciekawe bo go brakuje, pewnie coś tam było w nim grzebane, nie przeszkadza mi to, tylko żeby auto było proste i nie składane z 5ciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 witam szukam opinii na temat audi a3 3.2 V6 24V quattro 250KM typowe usterki , czy jest FSI CZY TFSI, pasek czy łańcuch na rozrządzie znajomy chce kupić dzięki z góry pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 To N/A wiec zadne tfsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 troszke pechowe te przejscie macie . https://www.youtube.com/watch?v=0xU1ikj4oWs#t=36 https://www.youtube.com/watch?v=63Y7bICb8nE#t=37 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Niestety. Przez większą część dnia jest tam korek. Gdy tylko się poluźni od razu jest potrącenie. Tylko światła rozwiążą tam ten problem, co automatycznie powiekszy korki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 słyszałem w telewizji że nie będzie tam świateł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lulek Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No To slabo, na trojmiasto.pl cos pisali, ze ustawią progi zwalniające, chociaz swiatla chyba by bylo lepiej.. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam proszę o opinię waszą( znajomy chce kupić ) , znacie może tego sprzedawce z góry dzięki pozdr 4 x 4 QUATTRO 1.9 TDI 110 kM SZYBERDACH ZOBACZ (4204066180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 kto dzisiaj ok 19:15 jechał czarnym Avantem B6 na deskach GD... z ramkami przez moją wioche?? stałem z kumplem na chodniku przy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4mik4dz31 Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam Panowie ! ;D jako iz jestem mlodym nabywca pieknej Audi A4 B6 Avant zawitam na co srodowym spocie :> na 100% bede 2 lipca (Summer time w Polsce ) mam sporo planow na wakacje co do niej ( AirRide + Felga 19" ) wiec bedzie o czym pogadac ! ;D Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 20 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 O patrzta, matarnia dorobila sie swojego norweskiego emigranta:polew: Dla kazdego po jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4mik4dz31 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Powiedział koleś mieszkający w Oslo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Powiedział koleś mieszkający w Oslo... chyba nie zrozumiales co on chcial przez to powiedziec:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4mik4dz31 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Powiedział koleś mieszkający w Oslo... chyba nie zrozumiales co on chcial przez to powiedziec:facepalm: No nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Powiedział koleś mieszkający w Oslo... chyba nie zrozumiales co on chcial przez to powiedziec:facepalm: No nie chodzi o to, że prawie każda ekipa na spotach ma kogoś kto siedzi w Norwegii:wink: ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- PS: najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będę docierał silnik to podjadę na spota o ile jeszcze ktoś się pojawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4mik4dz31 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Powiedział koleś mieszkający w Oslo... chyba nie zrozumiales co on chcial przez to powiedziec:facepalm: No nie chodzi o to, że prawie każda ekipa na spotach ma kogoś kto siedzi w Norwegii:wink: ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:26 ---------- PS: najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będę docierał silnik to podjadę na spota o ile jeszcze ktoś się pojawia No to fajnie dzięki za wyjaśnienie.. Ja najszybciej dopiero 2 lipca bo 28 czerwca dopiero samolot do polski *.* <ucieszony> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 hej jak was tu tyle dzisiaj to może ktoś zagłosuje na moje zdjęcie Głosowanie w plebiscycie - Wybieramy Mistrza Złego Parkowania na Pomorzu - NaszeMiasto.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 PS: najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu będę docierał silnik to podjadę na spota o ile jeszcze ktoś się pojawia A to dobre trzeba będzie zmobilizować się, bo kompletnie nic się nie dzieje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 23 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Spotkałem dzisiaj mydlanego w makro i powiem,ze mnie zaskoczył,ładował towar i spadł mu napój,schylil sie po niego........i nie zasapał sie,normalnie szok:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi