mateogda Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 Zbiera się ktoś w sobotę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Chciałbym rozeznać sprawę kto byłby chętny na spotkanie grillowe. W związku z tym że nie znalazłem odpowiedniego miejsca na Mierzeji proponuję relaksacyjne miejsce w lesie kilka km za Elblągiem (Wyżyna Elbląska) zwane Jelenią Doliną. Myślę o spotkaniu od ok. 12 do wieczora wszak długi dzień teraz mamy. Jedyny warunek to ciepła i bezdeszczowa pogoda. Termin najbliższa niedziela 20.05.2007 lub za tydzień 27.05.2007 ("odległy termin" trudno mi powiedzieć czy będzie mi pasowało). Zdjecia mijejsca: http://www.haribo.flusso.pl/fotos/22102005/ http://www.bikerelblag.hg.pl/sgtym61.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 łał pomysł niezły ale nie dla mnie, za daleko aby na grila lecieć 400km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Goodspit Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No właśnie, okolica piękna ale daleko jak na grila Od lipca zamieszkiwał już będę w Trójmieście tak więc zacznę na spoty się zjawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 adadur nie licz na ekipę z trójmiasta jak pod domem nie mogą się zebrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 adadur nie licz na ekipę z trójmiasta jak pod domem nie mogą się zebrać dobrei niestety prawdziwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Potwierdzam ekipa z 3miasta daje d.. oczywiscie ostatnio ja tez choć mam powody ale juz nie dłu go to się zmieni chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 pany, muszę kupić chłodnicę do klimatyzacji (bo mi czynnik -osioł jeden- wycieka), gdzie można tanio takie rzeczy dostać ? Sobota może być, ale co ? Znowy będzie mateogda i ja ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Przemas : http://www.allegro.pl/item196681269_audi_a_4_a4_00_chlodnica_klimatyzacji_nowa_hit_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 pany, muszę kupić chłodnicę do klimatyzacji (bo mi czynnik -osioł jeden- wycieka), gdzie można tanio takie rzeczy dostać ? Sobota może być, ale co ? Znowy będzie mateogda i ja ? daj na PW nr nadwozia bo występują dwa rodzaje a cenke zrobie dobrą Sobota może być, ale co ? Znowy będzie mateogda i ja ? :cheesy też moge być w sobote koło 17-18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 mnie 17-18 też pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gorbas Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Gorbas będzie. Nawet żoneczkę z córeczką przywiezie ze sobą... Do zobaczonka jutro. P.S. Rozumiem, że Skwer Kościuszki to okolice Akwarium, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Gorbas będzie. Nawet żoneczkę z córeczką przywiezie ze sobą... Do zobaczonka jutro. P.S. Rozumiem, że Skwer Kościuszki to okolice Akwarium, hę? dobrze rozumiesza dokładnie przy akwarium przy automatach z kawką itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2,5V6 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 To jakas ekpika zbiera sie o 17 jutro? cos słaby odzew na jutrzejsze spotkanie Nigdy nie byłem z chęcią zajadę jesli ktoś bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 w pierwszym poscie jest lista obiecujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 w pierwszym poscie jest lista obiecujących ale kto to edytuje? jaki może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 w pierwszym poscie jest lista obiecujących ale kto to edytuje? jaki może? wyraźnie napisałeś zobaczymy więc uznałem to za brak zdecydowaniaale rozumiem że będziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2,5V6 Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 ale ktos bedzie co nie? czy znaczek audi utonie w chmurze golfów III na skwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajzer Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 no ja sie stawiam o 17 chyba ze zmiana godziny bedzie. mnie 17-18 pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi