Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty 3M - Parking podziemny sektor B10 - CH Matarnia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zjawkowy ty lepiej uważaj jak bedziesz śmigał na skwer za dużo aut lubi pokazyć swoje tyły :wink4::wallbash:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:47_________________________________________________

Była była ale nie wychodziła z auta hihi

Pusia byłaś :mysli:

chyba w tej różowej limuzynie w grupie pieknych ładnie narabanych Pań :polew::decayed::tongue4:

Pusia nie było Ciebie i wkrecaj mi kitu bo po nocach spać nie mogę :decayed:

• Odpowiedzi 24.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tomeks

3230

• antonio

1953

• Bieniek

1932

• GILI

1288

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zjawkowy ty lepiej uważaj jak bedziesz śmigał na skwer za dużo aut lubi pokazyć swoje tyły :wink4::wallbash:

to zapewne była sprawka .eu ....

ale powrót był już spokojny :decayed:

Opublikowano

Pusia przy nas nabierzesz śmiałości

Juz powoli się własnie rozkręcam :evil:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:55_________________________________________________Cristoforo gdzie jestes :naughty:

Opublikowano

czyżby diablica :kox:[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:58_________________________________________________Pusia nie rób sobie jaj

jestem blisko Ciebie :decayed:

Opublikowano

Dlaczego ciągle znikasz?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 22:06_________________________________________________A juz myslałam ze pro bajerka dalej sie bedzie krecic :naughty:

Opublikowano

Cristo a co Ty tak w rurę dałeś pod koniec? Ta B7 na elbląskich Cię sprowokowała ? :) To jakiś wariat był, też mu się dałem omamić i na grunwaldzkiej w okolicach opery tak się rozkręciliśmy, że na wysokości akademii medycznej przestrzeliłem skrzyżowanie na czerwonym bo nie dałem rady wyhamować. Bogu dzięki było puste ale to mnie wyleczyło skutecznie z pogoni po mieście.

Opublikowano

Cristo a co Ty tak w rurę dałeś pod koniec? Ta B7 na elbląskich Cię sprowokowała ? :) To jakiś wariat był, też mu się dałem omamić i na grunwaldzkiej w okolicach opery tak się rozkręciliśmy, że na wysokości akademii medycznej przestrzeliłem skrzyżowanie na czerwonym bo nie dałem rady wyhamować. Bogu dzięki było puste ale to mnie wyleczyło skutecznie z pogoni po mieście.

na wysokosci gdynia sopot też smignełeś jedno skrzyzowanie na czerwonym :tongue4:

jakoś tak miałem ochote po myszkować na ulicy

dopiero pozniej zobaczyłem b7 ale juz zjezdałem do siebie

Opublikowano

Zjawkowy Ty to wogóle jak żeś wyrwał z Gdyni to tyle Cię widzieliśmy :polew:

A tamto wcześniejsze to było późne żółte a nie czerwone :gwizdanie:

Opublikowano

ja sie wlekłem za jakimś białym rupciem

a pozniej z3 mnie wkurzyła i troche jej pokazałem co AJM potrafi a , że nie wiele więc dostałem po pupie na 3 skrzyzowaniu ale i tak było kozacko

tarcze tak smierdzialy że myslałem o jakimś zwarciu w aucie :polew:

312mm zimmerman daje rade :decayed:

[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 22:29_________________________________________________

A tamto wcześniejsze to było późne żółte a nie czerwone :gwizdanie:

taaa

chyba lukałeś na obrotomierz bo smignełęś na czerwonym ja sie zatrzymałem na srodku skrzyzowania :decayed:

że aż ten gosciu z BMW spojrzał jakbym leciał jakis rs4 a nie gnojowozem :polew:

Opublikowano

No ja niestety nie mam takich wynalazków schowanych za felgami :slina:

Zjawkowy, przepisowo to na światłach stałeś tylko haha, potem jak slalomik między autami zrobiłeś to już Cię nie widzieliśmy więcej :evil:

Generalnie dzięki za spota, szkoda że nikogo z eu nie było ale cóż... przynajmniej chłopaków z A6 klub poznaliśmy :) Tylko gdyby nie ten mandat :polew:

Opublikowano

zjawkowy Ty na bank masz wirusa ładnie sie odpycha jak na 90KM :gwizdanie:

Opublikowano

Cristoforo a po co Ty się na środku skrzyżowania zatrzymujesz? :polew: To miałeś z tym Z3 tak samo jak ja z tą B7 :)

Opublikowano

A6 klub... no fakt... szkoda ze połowa to angliki... ale :good:

Co do wirusa to będę to jeszcze badał... ale tak jak mówie, było sprawdzane i podobno jest seria...