Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 zjawkowy ty lepiej uważaj jak bedziesz śmigał na skwer za dużo aut lubi pokazyć swoje tyły [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:47_________________________________________________ Była była ale nie wychodziła z auta hihi Pusia byłaś chyba w tej różowej limuzynie w grupie pieknych ładnie narabanych Pań Pusia nie było Ciebie i wkrecaj mi kitu bo po nocach spać nie mogę
Pusia Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Była była ale nie wychodziła z auta hihi tez nie wychodziłam bo jestem niesmiała
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Pusia przy nas nabierzesz śmiałości
zjawkowy1210 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 zjawkowy ty lepiej uważaj jak bedziesz śmigał na skwer za dużo aut lubi pokazyć swoje tyły to zapewne była sprawka .eu .... ale powrót był już spokojny
Pusia Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Pusia przy nas nabierzesz śmiałości Juz powoli się własnie rozkręcam [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:55_________________________________________________Cristoforo gdzie jestes
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 czyżby diablica [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 21:58_________________________________________________Pusia nie rób sobie jaj jestem blisko Ciebie
Pusia Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Dlaczego ciągle znikasz?[br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 22:06_________________________________________________A juz myslałam ze pro bajerka dalej sie bedzie krecic
Maciek80 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Cristo a co Ty tak w rurę dałeś pod koniec? Ta B7 na elbląskich Cię sprowokowała ? To jakiś wariat był, też mu się dałem omamić i na grunwaldzkiej w okolicach opery tak się rozkręciliśmy, że na wysokości akademii medycznej przestrzeliłem skrzyżowanie na czerwonym bo nie dałem rady wyhamować. Bogu dzięki było puste ale to mnie wyleczyło skutecznie z pogoni po mieście.
zjawkowy1210 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 no to ja w takim razie miałem naprawde spokojny powrót...
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Cristo a co Ty tak w rurę dałeś pod koniec? Ta B7 na elbląskich Cię sprowokowała ? To jakiś wariat był, też mu się dałem omamić i na grunwaldzkiej w okolicach opery tak się rozkręciliśmy, że na wysokości akademii medycznej przestrzeliłem skrzyżowanie na czerwonym bo nie dałem rady wyhamować. Bogu dzięki było puste ale to mnie wyleczyło skutecznie z pogoni po mieście. na wysokosci gdynia sopot też smignełeś jedno skrzyzowanie na czerwonym jakoś tak miałem ochote po myszkować na ulicy dopiero pozniej zobaczyłem b7 ale juz zjezdałem do siebie
Maciek80 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Zjawkowy Ty to wogóle jak żeś wyrwał z Gdyni to tyle Cię widzieliśmy A tamto wcześniejsze to było późne żółte a nie czerwone :gwizdanie:
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Zjawkowy Ty to wogóle jak żeś wyrwał z Gdyni to tyle Cię widzieliśmy ja sie wlekłem za jakimś białym rupciem a pozniej z3 mnie wkurzyła i troche jej pokazałem co AJM potrafi a , że nie wiele więc dostałem po pupie na 3 skrzyzowaniu ale i tak było kozacko tarcze tak smierdzialy że myslałem o jakimś zwarciu w aucie 312mm zimmerman daje rade [br]Dopisany: 26 Wrzesień 2009, 22:29_________________________________________________ Zjawkowy Ty to wogóle jak żeś wyrwał z Gdyni to tyle Cię widzieliśmy A tamto wcześniejsze to było późne żółte a nie czerwone :gwizdanie: taaa chyba lukałeś na obrotomierz bo smignełęś na czerwonym ja sie zatrzymałem na srodku skrzyzowania że aż ten gosciu z BMW spojrzał jakbym leciał jakis rs4 a nie gnojowozem
zjawkowy1210 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Zjawkowy Ty to wogóle jak żeś wyrwał z Gdyni to tyle Cię widzieliśmy że niby ja ? Ja spokojnie przepisowo jechałem heh
Maciek80 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 No ja niestety nie mam takich wynalazków schowanych za felgami Zjawkowy, przepisowo to na światłach stałeś tylko haha, potem jak slalomik między autami zrobiłeś to już Cię nie widzieliśmy więcej Generalnie dzięki za spota, szkoda że nikogo z eu nie było ale cóż... przynajmniej chłopaków z A6 klub poznaliśmy Tylko gdyby nie ten mandat
Cristoforo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 zjawkowy Ty na bank masz wirusa ładnie sie odpycha jak na 90KM :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Cristoforo a po co Ty się na środku skrzyżowania zatrzymujesz? To miałeś z tym Z3 tak samo jak ja z tą B7
zjawkowy1210 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 A6 klub... no fakt... szkoda ze połowa to angliki... ale Co do wirusa to będę to jeszcze badał... ale tak jak mówie, było sprawdzane i podobno jest seria...
Rekomendowane odpowiedzi