Alona Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 14-15 jaca będzie jechał trochę później,możesz się z nim ustawić Panowie, odpadam jednak jutro... ;( ;( ;( Następnym razem obiecuję poprawę :kox:
Bieniek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 No wlasnie.Jak kupisz kompletny to jeszcze halogeny sprzedasz i taniej wyjdzie. Macku jedziesz dzisiaj?
Bieniek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Z Resztkami i Mydlanym na 16 jestesmy umowieni na wyjazd.A reszta?
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Z Resztkami i Mydlanym na 16 jestesmy umowieni na wyjazd.A reszta? przy zjeździe z obwodowej w Gdyni?
Bieniek Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Z Resztkami i Mydlanym na 16 jestesmy umowieni na wyjazd.A reszta? przy zjeździe z obwodowej w Gdyni? U Mydlanego pod domem,ale jeszcze nie wiem gdzie to :kox: Zabrac Cie Tomaszu?
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 U Mydlanego pod domem,ale jeszcze nie wiem gdzie to :kox: dobrze ze masz Q,on mieszka na jakimś zadupiu Zabrac Cie Tomaszu? raczej tak,ale jeszcze do ciebie dryndne
Łepski Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zabrac Cie Tomaszu? Nie, Tomasz mial mnie zabrac
Maciek80 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 No wlasnie.Jak kupisz kompletny to jeszcze halogeny sprzedasz i taniej wyjdzie. Macku jedziesz dzisiaj? Niet, dziś mam ważne transmisje cały dzień BTW widzę że przylookałeś mojego posta o zderzaku :> Niezły refleks bo wisiał tylko chwilę a potem usunąłem bo się rozmyśliłem :>
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Zabrac Cie Tomaszu? Nie, Tomasz mial mnie zabrac bądź u mnie o 15.30,o ile jedziesz,bo parówo nie odpowiedziałeś No wlasnie.Jak kupisz kompletny to jeszcze halogeny sprzedasz i taniej wyjdzie. BTW widzę że przylookałeś mojego posta o zderzaku :> Niezły refleks bo wisiał tylko chwilę a potem usunąłem bo się rozmyśliłem :> no właśnie nie wiedziałem czego jego post ma sie tyczyć ...myślałem,że do gadania bredni doszło pisanie bredni
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 bądź u mnie o 15.30 Topsze, topsze albo wcześniej,bo jestem od paru dni sam w chacie i mam w c**j naczyń do zmycia
Maciek80 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 Kupiłem sobie lansiarskie naklejki, miałem być królem remizy i zjebałem ;( Nie umiem ich obsługiwać Nawet napisałem do kolesia, żeby mi instrukcję obsługi przysłał No i przysłał - mam je mocno napieprzać zanim zerwę folię ochronną. I d.upa, została już tylko jedna i teraz się boje jej ruszyć A oto wynik pierwszego podejścia: :polew: Problem polega na tym, że jak odklejam tą folię ochronną z góry to część liter na niej zostaje a pozostałe zostają na tym białym papierze na spodzie. Na tej popieprzonej naklejce każda literka jest osobno, jak żyję czegoś takiego nie widziałem Oczywiście ta na focie jest trochę zmasakrowana bo się wkurzyłem i zgniotłem sukę ale teraz ją wygrzebałem z kosza i przeprowadzam na niej testy różnych metod odklejania/przyklejania :>
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 makówa musisz ogolić klate inaczej nie złapie
Maciek80 Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 makówa musisz ogolić klate inaczej nie złapie To nie na klatę, to na dzwonki. Ale nie umiem jej odpowiednio uformować
Łepski Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 albo wcześniej a do sklepu jeszcze chcesz zajechac :?:
Tomeks Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 albo wcześniej a do sklepu jeszcze chcesz zajechac :?: si
Łepski Opublikowano 10 Lipca 2010 Opublikowano 10 Lipca 2010 No wy tak, ja jeszcze Tomkowi naczynia musze pomyc :polew:
Rekomendowane odpowiedzi