GILI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zobaczymy jaki będziesz mądry po groku ze spirytusem :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Słaby odzew Sławciu,nie przyzwyczaiłeś się jeszcze c**j im w d*pę i kij w oko,my będziemy się świetnie bawić,jak w zeszłym roku
Łepski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Najwyzej bede strzelac otworem gebowym
GILI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Najwyzej bede strzelac otworem gebowym niema sprawy,tylko nie u mnie w domu :gwizdanie:
Łepski Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Najwyzej bede strzelac otworem gebowym niema sprawy,tylko nie u mnie w domu :gwizdanie: To sie jednak powstrzymam, bo jak mnie Goska pogoni to bedzie
GILI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Najwyzej bede strzelac otworem gebowym niema sprawy,tylko nie u mnie w domu :gwizdanie: To sie jednak powstrzymam, bo jak mnie Goska pogoni to bedzie na nią uważaj... Ostatnio się sąsiadka zakrztusiła pomidorkiem,Gośka profilaktycznie przywaliła jej z plaskacza w plecy(podobno tak się robi), to się pomidorek od ziemi odbił jak piłka kauczukowa,a delikwentka zaniemówiła na 2minuty
GILI Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Mam nadzieję,że jeszcze dopada. Chociaż dzisiaj byłem na Pażęcach i tam śniegu dużo,wszystkie drogi białe.
binio-stg Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Chłopaki jaki koszt tego kuligu? Na spocie żadnym jeszcze nie byłem to może tym razem udało by mi się podjechać.
antonio Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ma ktoś z was aktualny nr tel do pre??
GILI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Chłopaki jaki koszt tego kuligu? Na spocie żadnym jeszcze nie byłem to może tym razem udało by mi się podjechać. Uaktualniłem temacik. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=173627.msg2010208#msg2010208 Naprawdę niedroga imprezka.
Łepski Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja sie raczej na 20 najszybciej wyrobie
GILI Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja sie raczej na 20 najszybciej wyrobie nie jest to ostateczny termin kwestia dogadania,to nie egzamin na prawko.Jutro muszę wiedzieć dokładnie co i jak. Jak się nie dogadamy,to przeniosę wszystko na inny termin,ale wolał bym zrobić,to w tym tygodniu,a ewentualnie później powtórzyć
Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 17-18 u Gila,jebniem flache,potem o 20 na kulig... ...i jebniem flache
Tomeks Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 A snieg?? no tak ...to jebniem 2 flachy przed
Rekomendowane odpowiedzi