Tomeks Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 koło sklepu mam takie drzewo,postaw pod nim lupo,w ciągu godz będziesz miał biały dach,kolor gullguano
alvaro Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Tomeks może u Ciebie na dzielni tak się okleja auta ole mi chodziło o coś innego
Tomeks Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 kanalio ,chciałem pomóc,a Ty szydzisz ostatnio wchodzi do sklepu taki przygarbiony dziadek w berecie,przychodzi do płacenia,nachyla się,żeby wyskrobać z portmonetki drobniaki,patrzę,a na berecie za***ista ptasia kupa,myślę sobie-powiem mu,albo lepiej nie,bo jeszcze będzie chciał jakiś papier do wytarcia,po co mi to,więc siedzę cicho,-dziękuje -do widzenia,dziadek się obraca,a na plecach z 20 srak,pół metra kwadratowego mewiej kaki
binio-stg Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 A ja Panowie niestety już nie mam A4 ;( Ale na całe szczęście została pod domem bo sprzedałem ojcu. Muszę się trochę pomęczyć w Escorcie zanim nie wyjdę na prostą.
Maciek80 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Spot na skwerze? Ehh szkoda że dopiero z roboty wróciłem.
lukasera Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 I co tam, spociliście na skwerku? ja co jestem w gdyni,to nigdy nie mogłem trafić na skwerkowy spot, na matarnie ciągle jeździliście:) a swoją drogą, to jakieś zawody powinniście zrobić typu kto wjedzie na lód na marinie pozdro
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 i co spotkaliście się tam wczoraj? Nie Za maly odzew.Nie chcialo mi sie jechac. Rdzewek jak po jazdach z Olkiem?? :gwizdanie:
Rdzewek_RdK Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 możemy coś dzisiaj ogarnąć :gwizdanie: fajnie ta jego padlina śmiga :naughty: jednak automat przy tej mocy jest przyjemniejszy.. opowiadał jak nie wierzyłeś że zamyka licznik, i jechaliście na autostradę z rozjebanym łożyskiem :polew:
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no coś można by wymyślić Ja odpadam.Ogarniamy dzisiaj w nocy octavke z programem.
Maciek80 Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 no coś można by wymyślić Ja odpadam.Ogarniamy dzisiaj w nocy octavke z programem. Jaką octavkę?
Bieniek Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Od Olka z awrsztatu.Wyjechal a do jutra musi byc zrobiona i dzisiaj z Zoltarem cos z nia robimy.
wypsiu Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Od Olka z awrsztatu.Wyjechal a do jutra musi byc zrobiona i dzisiaj z Zoltarem cos z nia robimy. ...biedna Octavka.... ;(
Rekomendowane odpowiedzi