antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 chyba u Ciebie w bagażniku :kox: dawaj mi numer tego dziadostwa od zapalniczki albo podrzuć VIN to zapytam kolegę w ASo bo akurat gadam znim
antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 dawaj 0.7l to pogadamy :tongue4: Kubuś czy tymbark?
antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Pysio z Biedronki Te Biedronek a Ciebie kto pytał o zdanie
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Pysio z Biedronki Te Biedronek a Ciebie kto pytał o zdanie no jak to ...jest spam,jest alvons
Maciek80 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ja też mam chowaną zapalniczkę, fajny bajer Józek dzięki za linka, obadam
jozek726 Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 Ja też mam chowaną zapalniczkę, fajny bajer Józek dzięki za linka, obadam jak obadasz to daj znać moze razem było by taniej
antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w którym grillu znaczek jest prawidłowo umieszczony? 1) 2)
antonio Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 w żadnym bo to nie s-line według VIN wychodzi na to, że powinien być u mnie taki znaczek a jakoś mam taki sam grill i w kodach E4J
Tomeks Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 na pierwszym jest prawidłowo. Jak jest zawiecha s-line,fotele sport i kiera,to znaczek powinien być raczej.
Rdzewek_RdK Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 tylko wymyślcie jakieś ciepłe miejsce :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Co zamawiacie leszcze? Wyciaganie wgniotek;-) kurde jakis! ?@"&/ wynosi sprzet z firmy i nie chca mi kluczy wydac. Podobno odbdzis tylko dyrektor moze otwierac burdel;-) za***iście, to z pol godz sobie posiedze w aucie zanim przyjedzie;-)
antonio Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Wyciaganie wgniotek;-) kurde jakis! ?@"&/ wynosi sprzet z firmy i nie chca mi kluczy wydac. Podobno odbdzis tylko dyrektor moze otwierac burdel;-) za***iście, to z pol godz sobie posiedze w aucie zanim przyjedzie;-) ty ściemniaczu nie ktoś tylko ty sam specjalnie przyjeżdżasz do roboty ponad pół godziny przed czasem, żeby coś popi3rd0lić póki nikogo nie ma cieciowi sypniesz piątaka na BRO i nawet pary z gęby nie puści
Rekomendowane odpowiedzi