Maciek80 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Robimy dziś spota na skwerze? :gwizdanie: EDIT: Albo lepiej nie, zapomniałem że Gdańsk rozkopali... No i znalazłem browary w lodówce [br]Dopisany: 08 Kwiecień 2011, 18:00_________________________________________________No i co tu taka cisza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tomeks... życzę tobie i Oli wszystkiego najlepszego z okazji 17-tej rocznicy ślubu ..... ...... ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ....oddaj... czekoladki...co były dla Mateo ty złodzieju.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ....oddaj... czekoladki...co były dla Mateo ty złodzieju.... jakie czekoladki ...przestan juz,mateo juz wie,ze to sciema,wymyśl cos nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ....oddaj... czekoladki...co były dla Mateo ty złodzieju.... jakie czekoladki ...przestan juz,mateo juz wie,ze to sciema,wymyśl cos nowego Mateo mi napisał że jesteś (cytuje) .... łajza i brudas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale że brudas że turek czy czarnuch ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ale że brudas że turek czy czarnuch ?? k**wa ze rolnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Tomeks nie dla psa kiełbasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reikeb Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam Mam proźbę jak jest tu ktoś z okolic Wrocławka to prosił bym o PW Chodzi o ocene autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 a gdzie jest Wrocławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 witam panowie może wy mi pomożecie posiadam 1.8ADR i mam taki problem rano po odpaleniu 2-4sekundy gaśnie i nie odpala(nie zawsze czasem odpali i wtedy pali na 3gary a po rozgrzaniu na4gary)kręci lekko jak gdyby nie miał kompresji a kompresję ma po 13cie na cylindrze.okazało się że mam szklanki do wymiany bo zacinały się zaworki, po wymianie nadal to robi to samo. pytanie czy może pompa olejowa i jakie powinna mieć ciśnienie. Macie może jakies pomysły bo nie mam siły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pisz pw do mateo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 dzięki gili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 jemu podziękujesz,jak Ci pomoże...mateogda,żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 ty bo już nie mam siły na to moje auto trzy miechy walczę już z nim jak nie jedno to drugie i tak na okrągło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZYMON27 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 żeby sprzedać najpierw musi chodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 żeby sprzedać najpierw musi chodzić spalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 U Ola na grillu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 U Ola na grillu ,od razu by się wkupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi